Κοινό ΔΤ Συνάντηση των κομμάτων Πράσινης Αριστεράς / Σοσιαλιστικής Προοπτικής / Πράσινου Κινήματος

2021-10-13 16:58

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία: 12/10/21
Ώρα:              14:00

 

 

Συνάντηση των κομμάτων
Πράσινης Αριστεράς – Σοσιαλιστικής Προοπτικής – Πράσινου Κινήματος

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κοινή συνάντηση της Πράσινης Αριστεράς, της  Σοσιαλιστικής Προοπτικής και του Πράσινου Κινήματος, μετά από προηγηθείσες προεργασίες, για να διερευνηθούν οι προϋποθέσεις κοινής πολιτικής δράσης στις επερχόμενες, πολύ σοβαρές για τον λαό και τη χώρα μας εξελίξεις.

Από την πλευρά του Πράσινου Κινήματος στη συζήτηση μετείχαν οι δύο συμπρόεδροι Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου, ο επικεφαλής επικοινωνίας και εκπρόσωπος τύπου Νίκος Καραμπάσης, ο γραμματέας της Κ.Ε. Λάμπρος Σπάθης, ο πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος Νίκος Παπαδάκης και ο υπεύθυνος οργανωτικού Άγγελος Νταβίας.

Την Πράσινη Αριστερά εκπροσώπησε ο προεδρεύων Θράσος Φωτεινός.

Από τη Σοσιαλιστική Προοπτική μετείχαν ο επικεφαλής της Γρηγόρης Ζαρωτιάδης και ο Άγγελος Μπλιζιώτης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.

Στη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσει άμεσα μεταξύ των τριών κομμάτων ο διάλογος για τη συγκρότηση κοινού πολιτικού σχεδίου και δράσεων, με σκοπό την ισχυρή εκπροσώπηση της Δημοκρατικής, Κοινωνικής, Πράσινης, Αριστερής έκφρασης στην κεντρική πολιτική σκηνή, έως και την ανάληψη της ευθύνης για το μέλλον της χώρας και του λαού.
 

      Γραφείο Τύπου                         Γραφείο Τύπου                           Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ        ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ          ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

 

Περισσότερα:https://www.prasini-aristera.gr/koino-dt-prasiniarist-sopro-prasino-kinima/