Κηπούπολη-ΑΟ Βριλησσίων 4-1

2018-01-22 09:28

Κάστρο η Κηπούπολη, 4-1 τα Βριλήσσια

Ούτε τα Βριλήσσια κατάφεραν να περάσουν από την δυνατή έδρα της Κηπούπολης και ηττήθηκαν με το βαρύ 4-1. Έτσι η Κηπούπολη ισοβαθμεί πλέον με τα Βριλήσσια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τα Βριλήσσια που προηγήθηκαν στο 25' με τον Μακρυπίδη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος του τερματοφύλακα Αγγελόπουλου και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η αντίδραση ήταν άμεση από την Κηπούπολη που στο 27' ισοφάρισε με τον Μαρτέκα, που έγινε αποδέκτης της μπάλας στην καρδιά της άμυνας των Βριλησσίων και ψύχραιμα έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους πίεσαν για το δεύτερο γκολ και με πρωταγωνιστές τους Βαφειάφη και Τζαμαλή, που έκαναν άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων συνεχώς, το γκολ ήρθε στο 45'. Ο Βαφειάδης με βαθιά μπαλιά έβγαλε στην κόντρα των Τζαμαλή που με ωραία λόμπα κρέμασε τον Χατζάκη (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Φιλίππου, καθώς στο 60' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημητρέλος που έπεσε μόνος στην περιοχή της Κηπούπολης εκβιάζοντας για πέναλτι.

Παρά την αριθμητική υπεροχή η Κηπούπολη στη συνέχεια προσπάθησε να αναπτυχθεί ανορθόδοξα με μακρινές μπαλιές που κόβονταν εύκολα.

Στην πρώτη προσπάθεια που προσπάθησε να παίξει σωστά η Κηπούπολη έφτασε και στο γκολ. Με τον Βαφειάδη να γυρίζει την μπάλα από η γραμμή του άουτ στο πέναλτι και με προβολή ο Λαγός να σημειώνει το 3-1 στο 76'. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 80' ήρθε και το τελικό 4-1. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Τζαμαλή να σερβίρει και ο Βαφειάδης με ωραία λόμπα έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.
Τα Βριλήσσια θα μπορούσαν δύο φορές να σημειώσουν και ένα δεύτερο γκολ με τον Κατσιμίχα στο 62' και 78', αλλά τα σουτ πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Στο 85' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λαγός για σκληρό χτύπημα σε αντίπαλο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αγγελόπουλος, Κούρτης (76' Μωραΐτης), Πολυζωγόπουλος, Βλάσσης, Βαφειάδης, Λάππας, Τζαμαλής, Λίτσας (53' Κωνσταντινίδης), Μαρτέκας, Νομικός (83' Μουστακάκης), Λαγός.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Χατζάκης, Γκρέκος (83' Νικόλα), Δημητρέλος, Καλογήρου, Κυρκίλης, Ζυμπίδης, Κατσιμίχας, Σαχινίδης, Καγιώργης (83' Γκίζης), Πουλάκης (89' Τζεμαρής), Μακρυπίδης.

 

 

πηγή : nfstudiosports.gr