Κένταυρος Βριλησσίων | Ήφαιστος Περιστερίου 1-1

2020-02-17 18:42

Σε εντός έδρας αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλ΄'ηματος του 1ου ομίλου της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΑ, με αντίπαλο την ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου, η ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Ο αγώνας είχε πάθος και από τις δύο ομάδες οι οποίες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου για να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων για να μπορέσει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρώτη άνοιξε το σκορ η ομάδα του Περιστερίου στο 60ο λεπτό με σκόρερ τον Χίο, η ισοφάριση για την ομάδα των Βριλησσίων ήρθε στο 84ο λεπτό με σκόρερ τον Πιπεριά Σ.

Πολύτιμος βαθμός λοιπόν για την ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων ο οποίος βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Κένταυρος Βριλησσίων ΠΑΟ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Κανελλόπουλος, Κουλιούρης, Στριφτόμπολας, Παπαγεωργίου, Κολλιός, Σείντι,  Μανίκας Ν., Δέτσης, Πιπεράς Σ., Πιπεράς Ι., Βουλωμένος.

Ήφαιστος Περιστερίου (Θοδωρής Τρανός): Σεράφης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελλιανίτης, Καλκανάκος, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Γονής, Χίος.

Επόμενη αγωνιστική στις 22 Φεβρουαρίου εκτός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Περιστερίου.