Καθαρισμός δημοτικών εγκαταστάσεων δήμου Πεντέλης

2019-10-02 17:31

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Δήμητρα Κεχαγιά δήμαρχος

Οι προσπάθειες του τελευταίου μήνα απέφεραν καρπούς. Σε συνεννόηση και υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου κ. Σιώμου, των εργατών καθαριότητας του Δήμου, του ΣΠΑΠ, αλλά και εθελοντών, η περιοχή των δημοτικών εγκαταστάσεων Πεντέλης είναι πλέον καθαρή από σκουπίδια, κλαριά και φύλλα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά μαζί. Θερμές ευχαριστίες και στους κ. Θεοδωρόπουλο και κ. Πανέτη για την πολύτιμη αρωγή τους. Συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καθαρίσουμε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Με επιμονή και υπομονή!

*Οι πρώτες φωτογραφίες τραβήχτηκαν αρχές Σεπτεμβρίου όπου επισκέφθηκα τον χώρο μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Σιώμο και τον Προϊστάμενο Αποκομιδής Απορριμμάτων κ. Τσιμπρικίδη. Οι τελευταίες είναι σημερινές όπου το έργο έχει πια ολοκληρωθεί και βρίσκομαι μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Σιώμο, την κα. Κοσμερίδου τοπική σύμβουλο εκλεγμένη με τη Συμπολιτεία, τον κ. Μπακλέση μέλος της Συμπολιτείας και εθελοντή καθώς και τους κ. Κωτούλα Δασοφύλακα και την κα. Αρίδα Διευθύντρια Δασονομίου Πεντέλης.

Βλάσσης Σιώμος αντιδήμαρχος

Ο χώρος που ήταν γεμάτος από κλαδιά και σκουπίδια εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των δημοτικών εγκαταστάσεων Πεντέλης έχει πλέον καθαριστεί!
Οφείλουμε λοιπόν όλοι να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνδρομή της την εταιρεία ΤΕΤΡΑΣ ΑΕ καθώς και όλους τους εργαζομένους και εθελοντές του δήμου Πεντέλης και του ΣΠΑΠ για την συγκινητική κινητοποίησή τους!
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα!
Συνεχίζουμε δυνατά!