Καταγγελία σπατάλης νερού-Ο δήμος ακούει;

2023-08-28 17:58

Η κυρία Φάρη Ελένη, μας έστειλε τα e-mail που έχει στείλει στον δήμο Βριλησσίων για την σπατάλη νερού στο πάρκο της Αττικής οδού.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις της και τα τηλεφωνήματα, κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το ζήτημα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, μάλλον τρέχουν για ψήφους και δεν προλαβαίνουν.

Δείτε τα e-mail :

From: Fari Eleni
Sent: Wednesday, July 12, 2023 9:31 AM
To: dimarxos@vrilissia.gr
Subject: ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ
Importance: High

Καλημέρα σας κύριε Δήμαρχε ,

Σε συνέχεια της πρόσφατης επικοινωνίας μας κι επειδή διαπιστώνω ότι δεν αναλάβατε δράση , να σας θυμίσω την αλόγιστη σπατάλη νερού που καθημερινά γίνεται στο «πότισμα» των λιγοστών φυτών στο πάρκο της Αττικής Οδού.

Συνεχίσουμε να βλέπουμε την αλόγιστη σπατάλη τόσων κυβικών νερού χωρίς ενδιαφέρον από τον Δήμο σας. Έχουν γίνει πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες από τις αρχές Ιουνίου με το γραφείο Περιβάλλοντος και πολιτικής Προστασίας (άφαντη η κυρία Παπαγεωργίου κι ας έχουμε καλέσει τόσοι άνθρωποι δίνοντας το όνομα και το τηλέφωνό μας) αλλά και το Γραφείο σας (7/6/2023 και 10/7/2023)

From: Fari Eleni
Sent: Monday, July 17, 2023 1:06 PM
To: 'dimarxos@vrilissia.gr' <dimarxos@vrilissia.gr>
Subject: ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ
Importance: High

Καλημέρα σας κύριε Δήμαρχε ,

Είναι τόσο δύσκολο να ρυθμιστούν 5-6 μπεκς για να μην μοιάζει η Αττική Οδός με παραλία και κυρίως να μην γίνεται αλόγιστη σπατάλη νερού μετά από τόσες ημέρες που λάβατε γνώση του θέματος?

Μπορούμε να σας εμπιστευτούμε τελικά ότι είσαστε αποτελεσματικός?

Σας ευχαριστώ πολύ

From: Fari Eleni
Sent: Wednesday, August 16, 2023 2:32 PM
To: dimarxos@vrilissia.gr
Cc: radioanovrilissia@yahoo.com; contact@vrilissianews.gr; info@vrilissia.eu
Subject: ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ
Importance: High

Καλησπέρα σας κύριε Δήμαρχε ,

Στον παράδρομο της Αττικής Οδού εξακολουθεί να χάνεται καθημερινά άφθονο νερό.

Έχουν γίνει πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες από τις αρχές Ιουνίου με το γραφείο Περιβάλλοντος και πολιτικής Προστασίας (άφαντη η κυρία Παπαγεωργίου κι ας έχουμε καλέσει τόσοι άνθρωποι δίνοντας το όνομα και το τηλέφωνό μας) αλλά και το Γραφείο σας (7/6/2023 , 10/7/2023 , 12/7/2023 , 17/7/2023).

Μπορούμε να σας εμπιστευτούμε τελικά ότι είσαστε αποτελεσματικός και να σας ξαναψηφίσουμε? Δεν φαίνεται να σας ενδιαφέρει ….

Κοινοποιώ το mail μου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μήπως ευαισθητοποιηθείτε και τις επόμενες ημέρες αν δεν σταματήσει η αλόγιστη σπατάλη νερού θα στείλω τις φωτογραφίες και σε Μέσα Ενημέρωσης Εθνικής Εμβέλειας.

Σας ευχαριστώ πολύ

From: Fari Eleni
Sent: Monday, August 21, 2023 10:06 AM
To: 'dimarxos@vrilissia.gr' <dimarxos@vrilissia.gr>
Cc: 'radioanovrilissia@yahoo.com' <radioanovrilissia@yahoo.com>; 'contact@vrilissianews.gr' <contact@vrilissianews.gr>; 'info@vrilissia.eu' <info@vrilissia.eu>
Subject: RE: ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ

Καλημέρα σας Δήμαρχε ,

Οι αδιαφορία σας είναι επικίνδυνη! Δείτε σημερινές φωτογραφίες!

Αν δεν ασχολείστε με τα προβλήματα του Δήμου , καλύτερα να μην θέτετε υποψηφιότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κρίμα!!! Ντροπή!!!

Fari Eleni <efari@eurobank.gr>
To: 'dimarxos@vrilissia.gr' <dimarxos@vrilissia.gr>
Cc: 'radioanovrilissia@yahoo.com' <radioanovrilissia@yahoo.com>, 'contact@vrilissianews.gr' <contact@vrilissianews.gr>, 'info@vrilissia.eu' <info@vrilissia.eu>

Καλημέρα Δήμαρχε ,

Ένα μικρό κομμάτι γκαζόν μεταξύ οδών Παρνασσού και Θεοδοσίου όταν ποτίζεται κάθε πρωί όλο το καλοκαίρι δημιουργείται λίμνη χαμένου νερού στον παράδρομο της Αττικής Οδού.

Η σπατάλη νερού είναι πρωτίστως οικολογικά απαράδεχτη και η φυσική ασφάλεια των διερχόμενων πεζών που γλιστρούν στα παρακείμενα πεζοδρόμια επίσης.

Να συγχαρώ τον κηπουρό που έβαλε τόσα ποτιστικά μπέκς σε τόσο μικρή έκταση για πότισμα(!) , τον επιστάτη που ουδέποτε ασχολήθηκε να ρυθμίσει τα μπέκς(!) και να συγχαρώ κι εσάς που ενώ έχω επανειλημμένα επικοινωνήσει μαζί σας , δεν κάνατε ποτέ μια βόλτα να δείτε μόνος σας την κατάσταση και ούτε απαντάτε στα mails πολιτών (!). Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι δεν σταμάτησε το φαινόμενο.

Είμαι σε επικοινωνία με 2-3 μέσα πανελλαδικής εμβέλειας ώστε αν δεν αλλάξει η κατάσταση να δημοσιοποιηθεί η αδιαφορία σας