ΚΑΟ Μελισσίων-Ερμής Σχηματαρίου 87-79 με επεισόδια

2018-11-08 18:12
Σκηνές ντροπής στο Μελίσσια-Ερμής Σχηματαρίου
 

Με σπουδαία ανατροπή τα Μελίσσια πήραν την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο το αγωνιστικό κομμάτι λίγους απασχόλησε καθώς υπήρξε έντονη κόντρα μεταξύ του Αλέκου Δάγλα και του Παναγιώτη Ετζιάκα.

Ο Ερμής Σχηματαρίου καταγγέλλει, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ομάδας, σφοδρή ρατσιστική επίθεση του τεχνικού των Μελισσίων στον αθλητή της ομάδας, Παναγιώτη Ετζιάκα, με τα Μελίσσια να το αρνούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

«Η ομάδα μας ηττήθηκε σε ένα παιχνιδι που πραγματικά αυτοκτονησε!!!

Θελουμε να συγχαρούμε τον κόσμο των Μελισσίων κ την ομάδα τους για την νίκη τους ΑΛΛΑ!!!!!

«Κυριε» ΔΑΓΛΑ δεν αξίζετε ούτε την ντροπή μας…

Η ομάδα μας είναι περήφανη που έχει στην οικογένεια της τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΖΙΑΚΑ κ αν για σας είναι ένας σκατομαυρος αραπης όπως τον αποκαλέσατε για μας είναι τιμή μας που φοράει την φανέλα μας!!!

Είστε η απόλυτη ντροπή «κυριε» ΔΑΓΛΑ κ λυπάμαι που είστε μέλος μιας καταξιωμένης ομαδος…

«ΚΥΡΙΕ» ΔΑΓΛΑ σας υποσχόμαστε να έχετε την φιλοξενία που σας αξίζει όπου κ όποτε σας ξανασυναντησουμε!!!

Όσο για σένα καραγκιοζάκο με το 7 ,σιχαινόμαστε να πουμε κ το όνομα σου,σε περιμένουμε στο στολίδι μας με ανυπομονησία..

Η λέξη ξεφτίλα είναι μικρή για να σε χαρακτηρίσει..

Ευχόμαστε η διοίκηση της ομαδος να καταδικασει τα δυο αντικείμενα που είναι μέλη τους κ να ζητήσει δημόσια συγνώμη εκ μέρους τους!!!αλλιώς θα είστε συνένοχοι σε συμπεριφορές που αρμόζουν μόνο σε …σκουπίδια!!!

ΥΓ η αξιοπρέπεια κ το ήθος αξίζει περισσότερο από δυο βαθμούς…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μελισσίων:

«Η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πέτυχε, μέσα στο σπίτι της, μια μεγάλη και παλικαρίσια νίκη απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Ερμή Σχηματαριου με ανατροπή της εις βάρος μας διαφοράς των 15 πόντων.

Στο τέλος του αγώνα θεωρήσαμε πως οι προκλήσεις που βιώσαμε από μέλη της αντίπαλης ομάδας με μπουκάλι να εκτοξεύεται από τον πάγκο των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο, ύβρεις και απειλές προς τους παίκτες του πάγκου μας και τους φιλάθλους μας (“θα σας γ@@@ όλους είπε έξαλλος ο αθλητής Εζιακα απευθυνόμενος στα παιδιά των ακαδημιών μας και τους γονείς τους ενώ από την εξέδρα δεν είχε ακουστεί η παραμικρή βρισιά) οπως και οι προσπάθειές  επίθεσης σε παίκτες μας και μέλη της διοίκησής στο χώρο τον αποδυτηρίων  ήταν  αποτέλεσμα των υψηλών σφυγμων από την ένταση. 

Δώσαμε τόπο στην οργή αλλά διαπιστώνουμε ότι το θράσος ορισμένων ανθρώπων είναι απύθμενο.  Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη και χυδαία συμπεριφορά του παίκτη Εζιακα που εξυβρισε τον προπονητή μας Αλέκο Δαγλα (και αυτόν θα τον “γ@@@” στο Σχηματάρι όπως του είπε περνώντας μπροστά από τον πάγκο μας) κάποιοι στον Ερμή ανακάλυψαν….ρατσιστικη συμπεριφορά.  Η ντροπή όμως δεν έχει τέλος.

Άνθρωποι που δηλώνουν θιγόμενοι εξυβριζουν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook έναν εξαιρετο άνθρωπο και προπονητη με προσφορά 25 ετών στα ελληνικά γήπεδα και χαρακτηρίζουν τον παίκτη μας Έκτορα Οικονομόπουλου “καραγκιοζακι”. Απαιτούν μάλιστα από τη διοίκηση του Κ.Α.Ο.Μελισσιων να ζητήσει συγγνώμη και να καταδικάσει. Παράλληλα χρησιμοποιούν ευθείες απειλές προς όλους μας για τον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι χωρίς έγκριση της διοίκησής του Ερμή αναρτήθηκε αυτό το κατάπτυστο κείμενο στα social media της ομάδας.  Επειδή ομως δεν… φυτρωσαμε τώρα τελευταία στον χώρο του ελληνικού  μπάσκετ κύριοι περιμένουμε να αποσύρετε ΑΜΕΣΑ το κείμενο και να μην τραβάτε άλλο το σκοινί.

Πρώτον δεν βρέθηκε ούτε ένας άνθρωπος να επιβεβαιώσει τα παραμύθια που επικαλείστε περί ρατσισμού για να κουκουλώσετε τις αμαρτίες σας. Δεύτερον το βίντεο του αγώνα δείχνει καθαρότατα ποιος προκάλεσε ποιον.

Θα ζητήσουμε λοιπόν συγγνώμη μόνο από τους φιλάθλους μας (οικογένειες και μικρά παιδιά) που είδαν αθλητές του συλλόγου σας.να έχουν  αυτή τη συμπεριφορά.  Και θα καταδικάσουμε τις ύβρεις και τις προκλήσεις σας.

Και αν δεν ξέρετε δύο πράγματα για τα Μελίσσια να σας πούμε ότι ως πόλη Μικρασιατών Προσφύγων έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους πάντες να  βοηθάμε τους πάντες και να μην κρινουμε κανένα απο το χρώμα του αλλά από την εντιμότητα και τη λεβεντιά  του.

Εσείς προσέξτε μήπως μετά τις απώλειες που έχετε εσχάτως  απώλεσετε εντελώς την αξιοπρέπεια σας με απειλές και τραμπουκισμούς.

Κατά τα άλλα και στο στολίδι σας κυρίοι θα έρθουμε και κύριοι θα φύγουμε,  όταν έρθει η ώρα.  Και ο καλύτερος ας κερδίσει!».

 

 

πηγή : www.basketblog.gr