Και το Χρυσό Βραβείο πάει... στο Καλοκαίρι Στο Νότο !

2017-09-25 08:49

https://www.creteplus.gr/assets/pages/03c6f-ksn2.png

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Παγκρήτια ραδιοφωνική μετάδοση «Καλοκαίρι Στο Νότο» βραβεύθηκε ως η κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγή στα Regional Media Awards, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο (Best Radio Broadcast, Gold) ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες από όλη την Ελλάδα !

Το βραβείο παρέλαβαν ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, παρουσιαστές της εκπομπής, ευχαριστώντας την πολυμελή κριτική επιτροπή, το κοινό του Gazarte στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή, και φυσικά τους… ‘’Platsouristas’’ που δεν είναι άλλοι από το δυναμικό κοινό που εμφανίζεται κάθε καλοκαίρι και στηρίζει με πάθος την εκπομπή !

Το «Καλοκαίρι Στο Νότο» ξεκίνησε πριν 15 χρόνια σε έναν μικρό ραδιοφωνικό σταθμό και λίγα χρόνια αργότερα άρχισε να μεταδίδεται σε κάθε γωνιά της Κρήτης ! Ακολούθησε η Ελληνική ομογένεια σε Αυστραλία, Γερμανία και Νέα Υόρκη και φυσικά το καινοτόμο B.I.G Party Ierapetra Xperience, το μεγαλύτερο για πολλούς, beach party στην Ελλάδα, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες και εμπνέοντας πολλά εγχώρια μουσικά φεστιβάλ να ακολουθήσουν τα χνάρια του.

Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και στο διαδίκτυο με τα προωθητικά βίντεο της εκπομπής να γίνονται viral ! Τελευταίο παράδειγμα το φαινόμενο «Cretan Survivor» που άγγιξε 1.000.000 προβολές σε 15 ώρες, και συνέχισε την πορεία του με 3,7 εκατομμύρια προβολές μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, παρακινώντας αρκετές συλλογικότητες να φτιάξουν ερασιτεχνικά και μη βίντεο αναδεικνύοντας την Κρήτη και τους ανθρώπους της με χιούμορ !

Η νέα Σεζόν έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 γιορτάζοντας τα 15α γενέθλια χρόνια του «Καλοκαίρι Στο Νότο» με μια…