Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Μελίσσια-Ποσειδώνας Γλυφάδας

2018-01-29 12:16

Ρεπορτάζ : Ρένος Γιαμπουράς

Σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς για την υπόθεση της παραμονής τα Μελίσσια που έπαιζαν στην έδρα τους και ο Ποσειδώνας Γλυφάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Προηγήθηκαν στο σκορ τα Μελίσσια στο 43' με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Καλημέρη. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 48' ο Μαυρίδης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Δύο εκπληκτικές αποκρούσεις πραγματοποίησε και πάλι ο ανερχόμενος γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας Βασίλης Ψωμάρας. Την πρώτη φορά σε σουτ του Γαλανόπουλου όπου με εκτίναξη και γροθιές απέκρουσε ο γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας ενώ στο 16' σε κεφαλιά του Σακελλαρίου απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπε Βασίλης Ψωμάρας ενώ το ίδιο έκανε και σε σουτ στο 17' του Καραπαναγιώτη.

Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 65'. Σε σουτ του Δ. Φακής η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Υπήρχαν και άλλες καλές φάσεις στο παιχνίδι.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Σύψας, Γκικόπουλος, Ίσσα.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Φ. Παπάζογλου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος, Στέλλας, Δ. Φακής, Α. Παπάζογλου(85' Γούλας), Τσουκαλάς, Τσουκαλάς, Σακελλαρίου, Καλημέρης(62' Σταύρακας), Καραπαναγιώτης(53' Περισοράτης, 90' Τσιμπρικίδης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Β. Ψωμάρας, Γαλανόπουλος, Μυριανθόπουλος, Ψωμάς, Κουνάδης, Παπαδόπουλος(64' Μίτρε), Σκέμπι(83' Μπρούμας), Σουλιμιώτης, Μαυρίδης, Σπυρόπουλος(90' Κ. Ψωμάρας), Καλαντζής(46' Πασχαλούδης).

 

 

πηγή : www.abola.gr