Ιουλία Κουκουβέ|Σκέψου καλά|Κυκλοφορεί από την Real Music

2019-12-23 17:40

https://i.ytimg.com/vi/xFX-bYz95tA/maxresdefault.jpg

Η Ιουλία Κουκουβέ γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στην Αθήνα,  μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενώ από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την  ιδιαίτερη αγάπη της για την μουσική και  το τραγούδι.

Συμμετείχε σε οργανωμένες  χορωδίες   δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο από τα παιδικά της χρόνια το δικό της “κοινό”.

Η Ιουλία Κουκουβέ υπήρξε ενεργή  αθλήτρια  στίβου για πολλά χρόνια και με αρκετές διακρίσεις. Η μουσική όμως ήταν αυτή που την κέρδισε και έτσι ο αθλητισμός σήμερα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια   μόνο στον ελεύθερο χρόνο της!

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε οτι η Ιουλία Κουκουβέ,  ενα ιδιαίτερα δυναμικό  και χαρισματικό άτομο έχει πάρει τη ζωή στα Χέρια της από πολύ  νεαρή ηλικία έχοντας πάντα ως άξονα και στόχο της το τραγούδι.

Η επιλογή της να ασχοληθεί με τον κόσμο της Τραπ , πηγάζει απο την ανάγκη της να  περάσει στον κόσμο μέσω της μουσικής τα δικά της βιώματα και μηνύματα, εκπροσωποντας τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις αλλα και τα θέλω όλων των νέων κοριτσιών.

Από το Νοέμβριο 2019 ανήκει στην εταιρεία Promo Paganias υπογράφοντας το πρώτο της επαγγελματικο συμβόλαιο και κυκλοφορώντας το πρώτο της κομμάτι με τίτλο “Σκέψου καλά” .

Συντονιστείτε-Ακούστε-Σκεφτείτε!!! See u soon!

Κυκλοφορεί από την Real Music

 

Καλή σας ακρόαση!!!

https://youtu.be/xFX-bYz95tA