Illusory // Νέο άλμπουμ // "Crimson Wreath" Release Day

2021-05-23 01:31

CRIMSON WREATH: OUT NOW!

To “Crimson Wreath”, το τρίτο άλμπουμ των ILLUSORY, κυκλοφορεί σήμερα από την ιταλική δισκογραφική Rockshots Records. Το Heavy Metal συγκρότημα από το Μοσχάτο ανακοινώνει με μεγάλη υπερηφάνεια την κυκλοφορία ενός δίσκου με πάνω από 78 λεπτά μουσική, ο οποίος έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές θετικές κριτικές από Τύπο και ακροατές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το “Crimson Wreath” θεωρείται σαν η πλέον ώριμη και ολοκληρωμένη δουλειά των ILLUSORY. Το άλμπουμ αποτελείται από δεκατέσσερα τραγούδια, προβάλλοντας τη δεξιότητα των “Ivories” στη σύνθεση και την ενορχήστρωση, καθώς και την εκτελεστική δεινότητά τους.

  • πραγματικά Heavy παραγωγή, καθώς και η μίξη και το mastering, που πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμα φορά στο Matrix Recording Studio, αποδεικνύουν ότι αυτός ο μοναδικός ήχος μπορεί να επιτευχθεί όταν η μπάντα ενώνει τις δυνάμεις της με τον εξαιρετικό παραγωγό και στην ουσία έβδομο μέλος των ILLUSORY, Γιάννη Πετρογιάννη.

Με τρία single/video που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και το τέταρτο και πλέον φιλόδοξο να κυκλοφορεί σύντομα, το καινούργιο άλμπουμ των ILLUSORY είναι ο ορισμός της σκληρής δουλειάς, μεταφρασμένης σε αγνούς μουσικούς όρους.

Έγραψαν για το “Crimson Wreath”:

«Πρόκειται για πολυσχιδή δουλειά με αξιοθαύμαστη ροή».

Κώστας Λύρος, Metal Hammer – Ελλάδα

«Αυτή η εκπληκτική μπάντα έχει δημιουργήσει ήχους και στίχους και τους έχει τοποθετήσει μαζί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα να αποδώσω με ρεαλιστικό τρόπο στην κριτική μου την πραγματική ερμηνεία τους πάνω στο μελωδικό, στο πραγματικό Heavy Metal, με το “Crimson Wreath”. Μπορώ μόνο να ελπίσω πως ο κάθε ένας από εμάς θα έχει την ευκαιρία να βιώσει αυτή την ατομική, συνυφασμένη με το εσωτερικό του, ουσία».

Zoe Stone, Rock Out Stand Out – Μεγάλη Βρετανία

«Το “Crimson Wreath” μοιάζει να είναι εκείνο το album που αναζητούν όλες οι μπάντες ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω. Είναι εκείνη η ώριμη στιγμή ενός group, που βλέπει τα όποια μουσικά του όνειρα να πραγματώνονται».

Άγγελος Χόντζιας, Rockway – Ελλάδα

«Παρά το γεγονός ότι διαρκεί πάνω από 75 λεπτά, ούτε για μια στιγμή δεν κάνει «κοιλιά» αυτό το άλμπουμ. Αντιθέτως, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ο δίσκος τελείωσε, γιατί θέλεις να συνεχίσεις να ακούς. Πιστεύω βαθιά πως το “Crimson Wreath” δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που θα ευχόσαστε να ακούσετε φέτος, αλλά θα θεωρηθεί ως το υπέρτατο έργο των ILLUSORY»!

Jay Roberts, Knac – Η.Π.Α.

«Οι ILLUSORY μέσα από τις επιρροές τους (Iron Maiden, Metallica, Queensryche...) και μέσα από το δικό τους οπτικό μουσικό βλέμμα, χωρίς τσιγγουνιές και μπόλικη δουλειά, μας προσφέρουν ένα δίσκο που θα καθηλώσει, εντυπωσιάσει και συγκινήσει».

Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, Metal Nuovo – Ελλάδα

«Αυτό το άλμπουμ αξίζει να παιχτεί Live ολόκληρο κάποια στιγμή και όσο πιο πολύ ακούω, τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Βαθύ, μελωδικό και υπέροχα γραμμένο, αποτελεί υλικό πρώτης τάξεως»

Simon Black, Ever Metal – Μεγάλη Βρετανία

«Εκ μέρους του Metalourgio ευχαριστούμε τους ILLUSORY και θα περιμένουμε να αγοράσουμε σε φυσική μορφή το δίσκο, καθώς για εμάς τους απλούς εραστές αυτής της μουσικής, ένα τέτοιο άλμπουμ δεν πρέπει η λείπει από καμία μέταλ δισκοθήκη».

Βαγγέλης Οικονόμου, Metalourgio – Ελλάδα

«Ακούστε αυτό το άλμπουμ των ILLUSORY, γιατί πρόκειται για ένα από τα καλύτερα που έχω ακούσει, εδώ και πολύ καιρό».

Gert Beuse, Calles Rock Corner – Δανία

«Να το ακούσεις; Φυσικά και να το ακούσεις, γιατί ακόμα κι αν δεν αφοσιωθείς 100% στην ακρόαση, πάλι θα πάρεις αξία απότην ατμόσφαιρα και τις δυναμικές συνθέσεις. Αλλά θα το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο - ξαναλέω, πολύ περισσότερο - αν δώσεις σημασία και στις λεπτομέρειες. Σίγουρα απαιτεί το χρόνο και την προσοχή σου, αλλά από πότε αυτό είναι κακό στη μουσική που ακούμε»;

Δάφνη Γεωργαδάκη, Rock Overdose – Ελλάδα

«Η προσθήκη χορωδίας, όπως και κλασσικής και ακουστικής κιθάρας και πιάνο, δείχνει σίγουρα πως πρόκειται για καλοκουρδισμένους και έμπειρους μουσικούς, οι οποίοι βάζουν την ποιότητα πάνω απ’ όλα. Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι το αγαπημένο μου και υποψήφιο για άλμπουμ της χρονιάς, έστω κι αν δεν έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στη μέση της χρονιάς».

Ivona Bogner, Abaddon – Σερβία

«Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι το “Crimson Wealth” είναι ένα μακρύ άλμπουμ, το οποίο θα σε ανταμείψει και το οποίο θα ικανοποιήσει κάθε οπαδό του heavy/power metal. Είναι η πιο ώριμη δουλειά των ILLUSORY, οι οποίοι ακολουθούν μία μουσική πορεία αγνού power metal. Κάποιες φορές είναι επικό, κάποιες άλλες proggy. Οι ILLUSORY βρίσκουν το στόχο, προσφέροντάς μας σπουδαίο power metal».

Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, Myth Of Rock – Ελλάδα

www.illusoryband.com www.facebook.com/IllusoryBand www.instagram.com/illusory_band www.youtube.com/IllusoryTheBand www.twitter.com/illusory_band

www.rockshots.eu

www.facebook.com/rockshotsrecords

www.instagram.com/rockshotsrecords

www.twitter.com/rockshotsrec

https://shop.rockshots.eu