Η Πηγή Λυκούδη και ο Θανάσης Σάλτας παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

2017-02-20 00:21

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση της νέας επιτυχημένης δισκογραφικής δουλειάς της συνθέτριας Πηγής Λυκούδη και του ποιητή Θανάση Σάλτα με τίτλο «Τα Πάθη της Αγάπης», η οποία  εμπεριέχει τα 13 τραγούδια από το ομώνυμο θεατρικό έργο. Τα θεατρικά κείμενα και τους στίχους υπογράφει ο Θανάσης Σάλτας και τη μουσική η Πηγή Λυκούδη.

 Η παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 21:00 στη μουσική σκηνή Ξέφωτο, (Λαδάδικα, Λυκούργου 5)

Την εκδήλωση προλογίζουν ο γνωστός στιχουργός Φίλιππος Γράψας, η Δρ. Μαρία Χατζηαποστόλου (επιστημονική συνεργάτης της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης) και ο Αστέριος Πελτέκης (ηθοποιός /σκηνοθέτης, Κ.Θ.Β.Ε)

Οι δυο δημιουργοί θα παρουσιάσουν ζωντανά τα 13 τραγούδια του cd και αποσπάσματα του έργου με τη μορφή θεατρικού αναλογίου.  

Τα τραγούδια ερμηνεύουν 3 αισθαντικοί ερμηνευτές της νέας γενιάς η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης. Στο πιάνο η συνθέτις και στην κιθάρα-μαντολίνο η Αρετή Κοκκίνου. Στο cd συμμετέχει η ηθοποιός Ελένη Ερήμου η οποία με την απαγγελία της σφραγίζει τα νοήματα του έργου.

Τα Πάθη της Αγάπης, ως μουσικοθεατρικό έργο έχουν παρουσιαστεί με επιτυχία στην Αθήνα και στη Σμύρνη, τα τραγούδια τους έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ενώ άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν τονίσει την μουσική και ποιητική αξία τους.

Το cd  κυκλοφορεί από την Fm Records  και είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία  (Ιανός, Public, Music Corner κλπ) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

https://www.youtube.com/watch? v=ZFzQGU8vm00&list=PLUqS- WnewnV11JozbEGru0Pkb8aK3pf61& index=12

Ώρα Προσέλευσης : 20:45

Ώρα έναρξης: 21:00

Ημέρα Παρουσίασης : Πέμπτη  23 Φεβρουαρίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μουσική Σκηνή Ξέφωτο

Λυκούργου 5, Λαδάδικα-Θεσσαλονίκη,

Πληροφορίες-Τηλ: 2314015911