Η Κατερίνα Καρατζοπούλου πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5"

2019-05-10 17:52

https://www.agriniobestof.gr/media/k2/items/cache/acecf8bd713f875805523c5416b22be5_L.jpg

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου, εγγονή του Ρωμύλου Καρατζόπουλου - γνωστού παραγωγού πολλών ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών - μιλά για τη συμμετοχή της στην ταινία:

"Όταν μου πρότεινε ο Όμηρος Ευστρατιάδης να συμμετέχω σε μια ταινία με ένα τίτλο σαν το «Ρόδα,τσάντα και κοπάνα», που έχει μεγαλώσει γενιές αισθάνθηκα έκπληξη!   Η έκπληξη μου όμως πολύ γρήγορα αντικαταστάθηκε από χαρά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του ρόλου που μου ανατέθηκε, της πρωτάρας καθηγήτριας.

Η Κατερίνα στο ξεκίνημα της ως εκπαιδευτικός καλείται να χαλιναγωγήσει ένα τσούρμο παιδιά, γεμάτα ενέργεια και αντίδραση, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να καταφέρει να γίνει αγαπητή από τους πάντες σε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Αυτός ο ρόλος είναι συνυφασμένος διαχρονικά με τη γυναίκα, ώστε να γίνει αποδεκτή η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ένας ρόλος δυναμικός, κλασικός, σημερινός και συνάμα μια μεγάλη πρόκληση για μένα.

Εύχομαι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες, να ικανοποιήσω πλήρως τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να γνωρίσω νέες εμπειρίες, με νέους συναδέλφους, να περάσουμε όλοι μαζί τέλεια και να παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα."


Σκηνοθεσία : Όμηρος Ευστρατιάδης


Παίζουν : Πασχάλης Τσαρούχας, Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Θόδωρος Ρουμπάνης, Ελένη Ροδά, Πηνελόπη Πιτσούλη κ.α


Guest : Αννίτα Πάνια, Τόνι Σφήνος

Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου
 

~ Η ταινία « Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5 » θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2019.

Διανομή: feelgood

 

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com
Υλοποιήθηκε από Webnode