Γιώργος Περού-Πλατείες γεμάτες τραγούδια-Έλη του κλου, από την InRealTime Records

2019-10-14 17:37

Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια".
Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν. 
 
Tο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 22.30 σ’ έναν ιδιαίιτερα καλαίσθητο και ζεστό χώρο με εκπληκτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη και τα τέλη του 19ουαιώνα που ακούει στο όνομα Έλη του Κλού και αποτελεί μέχρι σήμερα διαχρόνικό στέκι στην καρδιά των Βριλησσίων.

Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο διαλεγμένα ένα προς ένα απο ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, που εκτείνεται από το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και σύγχρονες δημιουργίες. Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών και τη μυθολογία που αυτά κουβαλούν, δίνοντας έμφαση στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α)
Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το «Απόψε Φίλα με» του Μανωλη Χιωτη
https://youtu.be/_sDeP6RB9Yk
και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη
https://youtu.be/sfXNojlOOUc
'Ωρα έναρξης: 22.30
Διεύθυνση: Λ. Πεντέλης 110, Βριλήσσια
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 8037773
Facebooκ Event: https://www.facebook.com/events/2443381059318497/

Fb Page Έλη του Κλού: https://www.facebook.com/elitouklou/
Fb Page Γιώργος Περού: https://www.facebook.com/GiorgosPerouOfficial/

Ακολουθήστε τον Γιώργο Περού:
 
YouTube: https://www.youtube.com/user/GiorgosPerou
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Giorgos-Perou
Twitter: https://twitter.com/Giorgos_Perou
Instagram: https://www.instagram.com/giorgos_perou/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/giorgosperou/