Γιώργος Δασκουλίδης - Στο Μηδέν

2019-05-10 17:13

Ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν που κοσμούν ακόμα και σήμερα τα ραδιόφωνα όλης της χώρας, επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι που ήδη κέρδισε το ενδιαφέρον σημαντικών ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα και Κύπρο δίνοντας με τις Ά μεταδόσεις ακόμα και την 1η θέση στην κατηγορία Indies Trends του Media Inspector με πάνω από 1200 plays  σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!!!
Το νέο τραγούδι τιτλοφορείται ‘’Στο Μηδέν’’ σε στίχους και μουσική του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Μάνη ενώ την ενορχήστρωση, τον προγραμματισμό και το mix mastering  έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Φατούρος και το Studio Nemesys.
Με τους καλύτερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η συνεργασία του δημοφιλή τραγουδιστή με την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music η οποία αποτελεί και επίσημα την δισκογραφική του στέγη εδώ και λίγους μήνες!
Ένα υπέροχο και δυναμικό τραγούδι που αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να δώσει στον ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗ μια ακόμη επιτυχία στην ήδη πλούσια και γεμάτη καριέρα του!


Καλή σας ακρόαση!!!

Διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα:
https://songwhip.com/song/giorgos-daskoulidis/sto-miden

Και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!
Γιώργος Δασκουλίδης - "Στο Μηδέν"
https://www.youtube.com/watch?v=xFyJuKNBX2U

Social Media Real Music :
Facebook Page: https://www.facebook.com/RealMusicgr/
Twitter: https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el
Instagram: https://www.instagram.com/real_music_label/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBhtFANy1sg49QYlGmDeHYA