Γάτος για υιοθεσία-Πρόβλημα

2017-03-06 08:04

η αλεξάνδρα με τον μονόφθαλμο γατούλη αν με θυμάστε...........

ένας άλλος γατούλης (άσπρος με γαλανά ματάκια) που τον μάζεψα με "μισό κεφάλι" από τους τσακωμούς, τον στείρωσα και τον έχω εδώ και δυο μήνες στο σπίτι,  έχει ηρεμήσει τουλάχιστον με μένα αλλά με τα άλλα γατιά τσακώνεται που το δοκίμασα....καλοκαιριάσει και θέλει τον ήλιο να βλέπει και να χαιρετε όχι όλο κλεισμένος............δυστυχώς έχω πρόβλημα..........όσο ήρεμος είναι με μένα τόσο αγριος είναι όταν είναι εξω έστω μέχρι την αυλή. ετοιμος για καυγά............(είμαι σε μονοκατοικία και έχουν πρόσβαση πολλά γύρω ζώα ακόμα και αλλου να τα ταίσω-μακριά να πάω)

ΟΜΩΣ το μεγαλύτερο πρόβλημα που αυτή την ώρα δεν κοιμάμαι και ούτε προκειται να κοιμηθώ απόψε είναι η γατούλα που χω εδώ στο σπίτι της μάνας μου και που ενοχλει την κυρια απο πίσω γιατί της λερώνει το γκαζόν.......

την άλλη φορά μου είπε ότι ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΩ ΑΛΛΙΩΣ ...........ΕΊΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ στην μάνα μου.("ειναι η δικιά σου μου είπε όχι άλλη την έχω δει")

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΠΡΙΝ ΑΠΟΨΕ ΠΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ.

αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας τι να κάνω γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αν πάω στην αστυνομία το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιηθούν οι απειλές της και να την πληρώσουν και άλλα ζώα μα΄ζι με αυτό.

να το περιορίσω είναι γάτα και πηδάει την μάνδρα και πηγαίνει και σύρμα αρνηθηκε να βάλουμε γιατί θα είναι σαν φυλακή η πίσω αυλή της. σπρευ απωθητικά έχω δοκιμάσει αλλά λεέι ότι δεν κανουν τίποτα............

ευχαριστώ 

6980835243, 6949645293

σας ευχαριστώ όλους

αλεξανδρα