Γ. Πισιμίσης στην Ναυτεμπορική: «Στόχος μας η δημιουργική επανεκκίνηση στον Δήμο Βριλησσίων»

2023-09-17 02:47

Γ. Πισιμίσης για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Βριλησσίων - YouTube

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι της Ναυτεμπορικής και τον δημοσιογράφο Κώστα Καλέτσιο παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» Γιάννης Πισιμίσης.

Ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και τόνισε πως στόχος του δημοτικού συνδυασμού του είναι μια δημιουργική επανεκκίνηση για τον Δήμο Βριλησσίων. Ο κ. Πισιμίσης τόνισε την ανάγκη δημιουργίας νέων υποδομών που λείπουν εδώ και χρόνια από την πόλη μας, όπως το 2ο κλειστό γυμναστήριο, δημοτικό κολυμβητήριο αλλά και η ανάγκη δημιουργίας νέων σχολικών μονάδων και χώρων πολιτισμού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» επισήμανε πως οι τομείς της Καθαριότητας και του Πρασίνου χρήζουν αναβάθμισης ενώ έθεσε ως στόχο του την βελτίωση της αστικής κινητικότητας με αποκατάσταση των πεζοδρομίων, του οδικού δικτύου και αποτελεσματική λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ο Γιάννης Πισιμίσης τόνισε ακόμη πως δεν πρέπει να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία χρηματοδοτήσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Βριλήσσια την επόμενη πενταετία.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Πισιμίση στην Ναυτεμπορική.

https://www.facebook.com/Giannis.Pisimisis.Nea.Pnoi/videos/606690174948965