ΦΟ Βριλησσίων-Η κ. Έφη Χρόνη Έρωτα στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.!

2016-12-22 16:47

H Έφη Χρόνη-Έρωτα στο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.!

H Έφη Χρόνη-Έρωτα στο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.!

Μια πολύ τιμητική διάκριση σημειώθηκε στις τελευταίες εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. τόσο για το Φ.Ο. Βριλησσίων όσο και για την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων. Συγκεκριμένα, η έφορος της γυναικείας ομάδας του Φ.Ο. Βριλησσίων και για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Συλλόγου, κ. Έφη Χρόνη-Έρωτα εκλέχτηκε στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., κατόπιν των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Mάλιστα έλαβε 218 ψήφους κάτι που την έκανε τη γυναίκα σύμβουλο με τις περισσότερες ψήφους, ενώ στο σύνολο βρέθηκε στην 7η θέση σε σύνολο 21 συμβούλων που εκλέγονται.

Η κ. Χρόνη-Έρωτα είναι μια δυναμική προσωπικότητα η οποία έχει υπάρξει αθλήτρια του στίβου αλλά κυρίως του βόλεϊ αγωνιζόμενη στον Π.Α.Ο., στον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό σύλλογο Βριλησσίων (πρόδρομος του Φ.Ο. Βριλησσίων) και στο Ζ.ΑΟ.Ν., για την προσφορά στον οποίο έχει τιμηθεί από το ΔήμοΚηφισιάς. Έχει μεγάλη εμπειρία από συμμετοχή σε συλλόγους (με πιο πρόσφατη την ενασχόληση της με το σύλλογο γονέων του Κολλεγίου Αθηνών στον οποίο υπήρξε μέχρι και πρόεδρος), διατηρεί δική τηςεταιρία Απεντομόσεων-Απολυμάνσεων, ενώ είναι παντρεμένη με τον αντιπρόεδρο του Φ.Ο. Βριλησσίων κ. Δημήτρη Έρωτα. Η κόρη της αγωνίζεται από πέρυσι στη γυναικεία ομάδα και την ομάδα νεανίδων του Φ.Ο. Βριλησσίων. Για την ιστορία. νέος πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. είναι ο κ. Γιώργος Καραμπέτσος, στην πρώτη του θητεία στην ομοσπονδία, ενώ το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα στις 21/12.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Φ.Ο. Βριλησσίων μετά από πολλά χρόνια αποκτά αντιπρόσωπο στα κοινά του αθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί για περισσότερα από δέκα χρόνια, όταν ο σύλλογος βρισκόταν στις «καλές» του εποχές. Παράλληλα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να δωθεί και η δέουσα προσοχή στο άθλημα του βόλεϊ και στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων, όπου ο Φ.Ο. Βριλησσίων είναι εν εκ των ιστορικότερων σωματείων της πόλης, με πλήθος διακρίσεων και σίγουρα χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης.

Καλή δύναμη στην κ. Έφη Χρόνη-Έρωτα στο δύσκολο έργο της!