ΦΟ Βριλησσίων-Αυλαία για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ

2016-04-13 11:16

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 9 Απριλίου οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά του ΦΟ Βριλησσίων σε ό,τι αφορά την ομάδα γυναικών.

Στον τελευταίο αγώνα, αγωνίστηκε εντός έδρας με την πρωτοπόρο ομάδα του υποομίλου, τον Ηλυσιακό, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-3 σετ. Παρά την ήττα, η αγωνιστική χρονιά τις γυναίκες του ΦΟ Βριλησσίων μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα άφησε. Ένα σύνολο αποτελούμενο από νεαρές και φιλόδοξες αθλήτριες πλαισιωμένο από έμπειρες αθλήτριες που στην πλειοψηφία τους είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα του ΦΟ Βριλησσίων, και ήταν σε θέση να διαχειριστούν το βάρος της φανέλας. Κοντά σε αυτές ο προπονητής τους κ. Στέλιος Ατσιδαύτης, ο οποίος έχει ανδρωθεί βολεϊκά στο ΦΟ Βριλησσίων, που κέρδισε προπάντων τις αθλήτριες με την προπονητική του προσέγγιση, και το φίλαθλο κοινό με τη δουλειά που κάνει στους αγωνιστικούς χώρους.

Μπορεί στην αρχή της περιόδου οι πολλές ήττες στους φιλικούς αγώνες και στους πρώτους επίσημους να δημιούργησαν κάποιο προβληματισμό όμως από αρχές Δεκεμβρίου η ομάδα άρχισε να ρολάρει και να αποδίδει και θεαματικό βόλεϊ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο γύρο έκανε μόλις δύο ήττες, ενώ τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση του 1ου υποομίλου του Α΄ ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με 9 νίκες-7 ήττες και συνολικά 27 βαθμούς, σε σύνολο 9 ομάδων.

Παράλληλα έδωσε 5 knock-out αγώνες για τη Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών όπου αποκλείστηκε τελικά από το ΖΑΟΝ. Η γυναικεία ομάδα θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις μέχρι τις διακοπές του Πάσχα, ενώ από τις 9 Μαϊου και μέχρι και αρχές Ιουλίου, θα ξεκινήσει η μεταβατική περίοδος ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια που γίνεται. Σκοπός των ανθρώπων του ΦΟ Βριλησσίων είναι να διατηρηθούν όσο το δυνατό περισσότερες αθλήτριες από το υπάρχον δυναμικό και με ελάχιστες προσθήκες να γίνει δουλειά ώστε σταδιακά και με σωστές βάσεις η γυναικεία ομάδα να βρει το δρόμο της.

Πρώτα και κύρια όμως θα αναζητήσει περισσότερους συμμάχους κυρίως από τους τοπικούς φορείς (βλ. Δημοτική Αρχή, εμπορικούς και κοινωνικούς φορείς) ώστε να την αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία και στη συνέχεια να βρει τους απαραίτητους οικονομικούς υποστηρικτές. Για το λόγο αυτό, πολύ σύντομα θα γίνει επίσημο κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους σε ημερομηνίες που θα γίνουν σύντομα γνωστές.

Tέλος, η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη στήριξη και τη συνεργασία τους :

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση συνεργασίας ή οικονομικής συνεργασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@fovrilission.gr , και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, στέλνοντας σας αναλυτικά το πρόγραμμα χορηγίας και υποστήριξης προς το ΦΟ Βριλησσίων.