ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟ Αιγάλεω 3-2

2020-03-04 19:38

Νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια του ΦΟ Βριλησσίων!

Σε εντός έδρας αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre Leaque κατηγορίας Ελλάδος στο βόλεϊ, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω, η ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων πήρε τη νίκη στο ταϊ μπρέικ με σκοτ 3-2 σετ.

Ο αγώνας ήταν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, για την ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω που κάνει προσπάθεια να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας και για την ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων που προσπαθεί να ξεφύγει από την 8η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ της κατηγορίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Αιγάλεω να παίρνει το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 17-25, στο δεύτερο σετ η ομάδα των Βριλησσίων μπήκε δυνατά και το πήρε με σκορ 25-22, η ομάδα του Αιγάλεω προηγήθηκε ξανά παίρνοντας το τρίτο σετ με 22-25, από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η ανεπίθεση της ομάδας του ΦΟ Βριλησσίων η οποία ισοφάρισε τα σετ σε 2-2 κερδίζοντας με 25-17. Έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία του τάι-μπρέικ το οποίο η ομάδα των Βριλησσίων πήρε με σκορ 15-10.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Τριανταφυλλόπουλος): Χαμπηλομάτη, Τέζα, Γκρέκα, Κάβουρα, Έρωτα, Στάθη / Καβριγιάννη (λ΄), Καμπυλαύκα (λ), Κοντούδη.
Α.Ο. Αιγάλεω (Αντωνιάδη): Βλάχου, Θώδη, Κράνη, Τζαλαλή, Παρισάκη, Πατεράκη / Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Ιωάννου, Σολωμού.

Στην βαθμολογία η ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων βρίσκεται στην 9η θέση τρεις βαθμούς πίσω από την σωτήρια 7η θέση.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας στις 8 Μαρτίου, στο κλειστό του Ζηρίνειου με αντίπαλο την ομάδα του ΖΑΟΝ