ΕΣΝ Βριλησσίων-Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων 35-26, κίνδυνος τιμωρίας για τα Βριλήσσια

2019-01-28 13:11

Αντί να ασχοληθούμε για τον αγώνα, θα ασχοληθούμε για αυτά που έγιναν στις κερκίδες του γηπέδου.

Εμφανίστηκε μια ομάδα 30 περίπου ατόμων νεαρής ηλικίας, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας των Βριλησσίων.

Δεν έμειναν όμως εκεί, άρχισαν τα υβριστικά συνθήματα κατά των παικτών του Λεωνίδα και κατά των διαιτητών του αγώνα με αποκορύφωμα 12 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα να ρίξουν κροτίδα στην εξέδρα, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές και ανθρώπους της ομάδας των Βριλησσίων να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν.

Όχι μόνο δεν ηρέμησαν αλλά στο τέλος του αγώνα άναψαν καπνογόνα και έριξαν και πάλι δυναμιτάκια.

Εάν νομίζουν ότι έτσι υποστηρίζουν την ομάδα των Βριλησσίων, κάνουν μεγάλο λάθος, η συμπεριφορά τους πρέπει να κόσμια για μια ομάδα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα με την συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Τέτοιου είδους υποστήριξη να μας λείπει.

 

Η ομάδα των Βριλησσίων κινδυνεύει με τιμωρία χρηματική αλλά και τιμωρία της έδρας της, γιατί όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικά και οι υπεύθυνοι της ομάδας χωρίς να φταίνε θα αντιμετωπίσουν τον αθλητικό δικαστή.

 

Διαβάστε τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα :

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ομάδα οργανωμένων οπαδών (30 περίπου άτομα) εκ των οποίων οι μισοί φορούσαν φούτερ με κουκούλα και οι άλλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και προστατευτικά προσώπου (full face), φιλικά προσκείμενοι στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι φώναζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα κατά του φιλοξενούμενου σωματείου και των διαιτητών με χυδαίες εκφράσεις όπως «Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω, γ… τη μάνα σας κ.α.». Από την αρχή του αγώνα κάναμε συστάσεις στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τα συγκεκριμένα άτομα παρα ταύτα έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ηρεμήσουν. Στο 48:34 του αγώνα κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω δίλεπτης αποβολής και ρίψης 7 μέτρων εξερράγη κροτίδα στην πόρτα εξόδου της κερκίδας. Μετά το τέλος του αγώνα οι συγκεκριμένοι οπαδοί έριξαν στον χώρο της κερκίδας καψούλια παρατεταμένης ισχύος (στρακαστρούκες) ενώ συγχρόνως άναψαν τρία βεγγαλικά χρωματισμού. Στο γήπεδο υπήρχε αστυνομική δύναμη δύο ατόμων οι οποίοι συνόδευσαν τους διαιτητές στα αποδυτήρια.

ΕΣΝ Βριλησσίων-Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων 35-26
Τα πεντάλεπτα:

1-3, 5-6, 7-8, 12-11, 14-12, 16-14 (ημίχρονο)

17-15, 21-16, 23-17, 26-18, 29-21, 35-26 (τελικό)

ΕΣΝ Βριλησσίων (Δραγάζης): Καμπούρης, Ακάλεστος 1, Τσικογιαννόπουλος 2, Λέκκας 7, Γ. Πέρρος 8, Τσαγκούλης, Φίλης, Αντωνιάδης, Λάσκος 3, Βαμβακάς 5, Σομπιρακούλ 5, Ιωαννίδης, Μακρυγιάννης 4, Παππάς, Λιάλιος, Κ. Πέρρος 2.

Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων: Κουσκουμάνος, Παράσχης 3, Τσιπλάκος,  Μηνιώτης, Προκοπίου, Μανώλης,  Τσέλος 7, Καραμαγκέλας 5, Σοφικίτης, Γκίκας, Βίκτωρας, Θάνος 3, Βεζύρης 3, Κουτσόπουλος 5, Μπιτόπουλος, Βασιλείου.

Διαιτητές: Βήτας – Τσάμος. Δίλεπτα: 6-5. Πέναλτι: 2/2 – 1/2