Επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά Μπάσκετ 3 ΟΝ 3 του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων

2018-05-03 18:38

Την Κυριακή 29/04/2018 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός  Βριλησσίων διοργάνωσε τουρνουά ΜΠΑΣΚΕΤ 3 ΟΝ 3 στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων  2018.

 

          Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά ηλικίας 6-15 ετών χωρισμένα σε 5 κατηγορίες. Συμμετείχαν ομάδες από τα 6 δημοτικά σχολεία και τα 3 γυμνάσια του Δήμου Βριλησσίων, ομάδες από τον Γ.Σ Βριλησσίων, 2 ομάδες από το Χαλάνδρι και 1 από την Αγ. Παρασκευή.

 

Στόχος ήταν τα παιδιά να αγωνιστούν στο άθλημα που αγαπούν, με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα και στους συμπαίκτες τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι αγωνίστηκαν χωρίς διαιτητή, παρά μόνο με την παρουσία γραμματείας. Ήταν δική τους ευθύνη οι αλλαγές της ομάδας τους και τα φάουλ. Εκτός των αγώνων διοργανώθηκαν και διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τρίποντων.Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους νικητές των κατηγοριών.

 

Νικήτριες ομάδες των αγώνων και νικητές των διαγωνισμών αναδείχθηκαν:

 

 

Αγώνες

 

A΄ Κατηγορία : Golden Boys

Β΄ Κατηγορία : Bosses

Γ΄  Κατηγορία : Havalakers

Δ΄ + Ε’ Κατηγορία : Cap

ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Moonlight

 

Διαγωνισμός Ελευθέρων Βολών

 

A΄ Κατηγορία : Χαραλαμπόπουλος Βασίλης

Β΄ Κατηγορία : Αντωνιάδης Θάνος

Γ΄ Κατηγορία : Κόκκινος Γιώργος

Δ΄ + Ε’ Κατηγορία : Παπαβασιλείου Θάνος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Δασκαλάκη Ελπίδα

 

Διαγωνισμός Τριπόντων

 

 A΄ Κατηγορία : Λαζανάκης Χρυσόστομος

 Β΄ Κατηγορία : Τουντόπουλος Ερμής

 Γ΄ Κατηγορία : Λιακόπουλος Παντελής

 Δ΄ + Ε’ Κατηγορία : Ντόβολος Ηλίας

 ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Τζήβα Χριστίνα

 

Η πρόεδρος του οργανισμού Ιωάννα Κυρίτση ευχαριστεί φυσικά τα παιδιά που αγωνίστηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά καθώς και τους γονείς οι οποίοι με την παρουσία τους ενθάρρυναν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να χαρούν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το 2019.