Επίσκεψη του Δημάρχου Βριλησσίων, κ. Ξένου Μανιατογιάννη, στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

2021-11-12 18:47

Την πρωτοβουλία για την δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής μονάδας για ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των ΑΜΕΑ παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων Πρωτοπρεβύτερο Νικόλαο Κόντα, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ του Δήμου κ. Παρασκευή Αρσένη και τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» κ. Νικόλαο Ανυφαντή επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 8/11/2021 τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για αυτήν την δράση ζητώντας την ευχή του για την πορεία των εργασιών.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Νοσοκομείου περίθαλψης και Ειδικής μεταχείρισης που θα επιλύσει αξιοπρεπώς το πρόβλημα της υγειονομικής φροντίδας των ΑΜΕΑ σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, θα είναι ένα Νοσοκομείο διασυνδεδεμένο με αντίστοιχες υπηρεσίες και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν αντίστοιχα περιστατικά, αλλά και θα είναι πλαισιωμένο με σύγχρονη μονάδα ανάνηψης και αποκατάστασης με δυνατότητα ολιγοήμερης φιλοξενίας σε περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων, επιβάλλεται η ολιγοήμερη παραμονή του γονέα-συνοδού.