Επεισόδια μετά τη λήξη στο Θρίαμβος Αθηνών-Κένταυρος Βριλησσίων 2-2

2018-04-24 18:23

Ο Θρίαμβος Αθηνών που υποβιβάστηκε 2-2 με τον Κένταυρο Βριλησσίων-Με την συνοδεία της αστυνομίας αποχώρησε ο διαιτητής Ευαγγέλου

Σ' ένα ματς που είχε πολλά νεύρα και ένταση και τα είχε όλα ο Θρίαμβος Αθηνών που υποβιβάστηκε αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 στην έδρα του απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων που από την πλευρά του πρέπει να κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα ματς για να διατηρηθεί στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής Ευαγγέλου έφυγε με την συνοδεία της αστυνομίας όπως ο ίδιος ζήτησε να γίνει. Στο Φύλλο Αγώνα έγραψε ότι με την λήξη του αγώνα απέβαλε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Λαχανά επειδή έβρισε αντίπαλο παίκτη και την ίδια στιγμή φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του με υβριστικές φράσεις. Και ότι ακόμα μικρός αριθμός της γηπεδούχου ομάδας χτύπαγε έντονα την πόρτα που χωρίζει τα αποδυτήρια από την κερκίδα.

Στο 17' ο Ζαφείρης το 1-0, στο 28' ο Μέτσο το 1-1, στο 69' πάλι ο Ζαφείρης το 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Κολιός το 2-2.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Άρης Τσαγδής): Λαχανάς, Κωνσταντίνου(85' Τουάσι), Κόνιαρης, Γεωργιόπουλος, Δράκας, Μερκούρι, Μπούζης, Τράντος, Ζαφείρης, Ζευκιλλής, Σχουλλής.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Μπάτσας, Κοντογιάννης(82' Ένζι), Κουτσουβέλης, Κολιός, Αλβανός, Ελεζάι(46' Δαραμούσκας), Μανίκας, Μέτσο, Δέτσης(68' Μπότσης), Κωνσταντάκης, Γ. Θεοδωρίδης(60' Νικολαϊδης).

 

 

πηγή : www.abola.gr