Επείγον-Έκτακτη ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου

2017-07-03 08:59

Δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση, δεν μας φτάνει ο καύσωνας, δεν μας φτάνει, που το αυτοκίνητό μας είναι πια άχρηστο -ένα μήνα μετά την επισκευή του- , δεν μας φτάνουν οι «ζωόφιλοι» που παρατάνε στους δρόμους σκυλιά, που έζησαν μαζί τους 8 και 10 χρόνια, δεν μας φτάνουν οι άλλοι «ζωόφιλοι», που αρνούνται να στειρώσουν τα ζώα τους, αλλά παρατάνε τα κουτάβια μόλις απογαλακτιστούν, όπου νομίζουν προσφορότερο έδαφος (κάδους σκουπιδιών, πάρκα κλπ), έχουμε τώρα και τους «ζωόφιλους», που μας εγκαλούν γιατί επεμβαίνουμε και περιθάλπουμε ζώα, που εντοπίζουμε για καιρό σε άθλια κατάσταση στους δρόμους, αφημένα κυριολεκτικά στη μοίρα τους. Και όχι μόνο μας εγκαλούν αλλά μας παρασέρνουν σε αγωγές και δικαστικούς αγώνες όχι για την ουσία, δηλ. αν σώσαμε το ζώο ή όχι, αλλά για δική τους ικανοποίηση.
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να υπερασπίσουμε το έργο της φιλοζωικής και τις άοκνες και ατελείωτες προσπάθειες των μελών μας, όμως δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα δικαστικά έξοδα, δεν μπορούμε να κόψουμε από τα έσοδα για το πρόγραμμα ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ μέχρι την ΥΙΟΘΕΣΙΑ, για να πληρώσουμε τα παράβολα και τα υπόλοιπα έξοδα. Την Πέμπτη το πρωί πρέπει να καταθέσουμε 700 ευρώ !!
Γιαυτό κάνουμε έκκληση στα μέλη μας, να πληρώσουν ετήσιες συνδρομές , που ίσως χρωστάνε, τις συνδρομές του 2017, που λίγοι τις έχουν καταβάλλει, κι αν δεν χρωστάνε ας δώσουν μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση και καλούμε και τους φίλους μας , που μας έχουν στηρίξει τόσες φορές, να μας συνδράμουν για άλλη μια φορά καταθέτοντας την προσφορά τους στο γνωστό λογαριασμό μας. Κι όσοι από αυτούς μένουν ή εργάζονται στο Χαλάνδρι είναι η στιγμή να γίνουν μέλη, δίνοντας κι αυτοί την ετήσια συνδρομή τους αφού βέβαια υπογράψουν την αίτηση μέλους.
Σας περιμένουμε όλους!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973698750 και 2106814276


Τραπεζικός λογαριασμός: Alpha Bank: 170002101126829 IBAN:Gr50014017001700021011268 29
PayPal: filoizwwn@gmail.com

-

ΕιρήνηΠική, BSc, MA, PhD (Cand.)

Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ψυχοθεραπεία

 

Διευθύνσεις: (1) Ειρήνης 68, Αγ.Παρασκευή, Αθήνα

(2) Ιπποκράτους 44, Αθήνα (κέντρο)

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com