Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος: Παρουσίαση νέων εκδόσεων στον Ιανό

2019-03-05 19:20

Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ, την 6η Μαρτίου 2019, και ώρα 6.00 μ.μ., την έκδοση των βραβευμένων σεναρίων του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού 2018 της Ε.Σ.Ε. και την έκδοση, με χορηγία της Εθνικής Τραπέζης, των βραβευμένων θεατρικών του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης:

  • 1ο Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μεγάλου Μήκους "Ιμάν" των Κόριννα Αβρααμίδου και Κυριάκου Τοφαρίδη και 1ο Βραβείου Πρωτότυπου Σεναρίου Μικρού Μήκους "Πολυξένη" της Ειρήνης Γιαβάση
  • 1ο Βραβείο Θεατρικού Έργου "Το Κουτί" του Αλεξάνδρου Βαλκανά και των τεσσάρων πρώτων βραβείων των θεατρικών έως 30 σελίδων: 1ο "Δίχα Τέλος και Αρχή" της Μαρίας Παπανδρέου, 2ο "Γειά σου ρε Σίρλευ ή Τι Θέλουν οι Άντρες" της Νίνας Φωτιάδου, 3ο "Ένα Κάποιο Όνειρο" της Ευαγγελίας Στρατή και 4ο "Το ξεκατίνιασμα του Ολύμπου" της Αυγής Παπαδοπούλου.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com