Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος-CIAK: Πρόσκληση για συμμετοχές στο Εργαστήριο Συγγραφής Σεναρίου "Greece – Puglia Experience Screenwriting Workshop"

2019-03-19 19:06

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας (Ιόνιο Πανεπιστήμιο) διοργανώνει εργαστήριο με τίτλο “Greece – Puglia Experience Screenwriting Workshop“. Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου CIAK (Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinema, INTERREG GREECE – ITALY) με σκοπό να ενώσει μέσω των σεναρίων τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδος με την Απουλία της Ιταλίας.

To “Greece – Puglia Experience Screenwriting Workshop“ δεν έχει κόστος συμμετοχής (εντελώς δωρεάν). Επιπλέον, όλες οι δαπάνες για το ταξίδι, τη διαμονή και τη διατροφή των συμμετεχόντων καλύπτονται και οργανώνονται στο σύνολό τους από το έργο CIAK.

Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται σε 15 (δεκαπέντε). Προτεραιότητα δίδεται σε συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ciak.avarts.ionio.gr/participants/

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 8/4/2019 (μέχρι τις 23:59 ώρα Ελλάδας, 22:59 ώρα Ιταλίας).

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com