Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στα Βριλήσσια

2019-02-08 12:09

https://dytikesmaties.gr/wp-content/uploads/2019/02/070219-DIMOS-VRILISIWN-ASTYNOMEFSI.jpg

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019,  στο Δημαρχείο Βριλησσίων μεταξύ του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων,  Αθανάσιου Σαραντάρη και του Διοικητή του Τμήματος  Ασφάλειας,  Αθανάσιου Παππά.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν μείωση της εγκληματικότητας στα Βριλήσσια, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της άριστης συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Βριλησσίων ενημέρωσε ότι έχει  ενισχύσει επιπλέον τα μέτρα ασφάλειας με ακόμη ένα αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας, που έχει προσλάβει ο Δήμος, παράλληλα με τη διάθεση του περιπολικού από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο θα εκτελεί περιπολίες όλο το 24ωρο με τομέα ευθύνης  Βριλήσσια – Πεντέλη.

Τα δύο στελεχωμένα οχήματα security «χτενίζουν» τις βραδινές ώρες όλες τις γειτονιές των Βριλησσίων με τακτικές περιπολίες και σε επικοινωνία με το περιπολικό της αστυνομίας, διασφαλίζουν την αποτροπή κρουσμάτων παραβατικότητας.

Συμφωνήθηκε δε και από τις δύο πλευρές να εντείνουν τις προσπάθειες και τις επαφές με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η στελέχωση και η υλικοτεχνική υποδομή των δυο τμημάτων Αστυνομίας και Ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δηλώνει πως «η άριστη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας έχει επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα, που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών».