ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΠΕΙΓΟΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ -ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ - ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ

2018-09-28 19:35

Αγαπητοι φίλοι,

 
Δυσκολη περίοδος για ΄έκκληση βοήθειας.... Δυστυχώς, την εβδομαδα του Δεκαπενταύγουστου την πέρασα μεταξύ Αστυνομικής Διεύθυνσης, Εισαγγελέα και Δημαρχείου.
 
Λόγω καταγγελίας που έγινε σε εθελόντριά μας με 24 ζωα, μαζεμένα όλα απο το Χωριο της Μαραθόπολης, έπρεπε να γίνουν διαδικασίες για την μη βεβαιώση προστίμου ύψους 26.400 ευρω. Το νουμερο ειναι πραγματικο και το βλεπετε και στο συνημμένο αρχείο!!!! 
 
Η καταγγελία έγινε απο παραθεριστή επειδή μαλλον οχλήθηκε απο το γαυγισμα αλλα δεν τον ενόχλησε η εικόνα των παστουρωμένων ζώων έξω απο την πόρτα του ακριβως. 
 
Το πρόστιμο αφορα έλλειψη microchip και βιβλιαρίων υγείας καθώς και παθητική κακοποίηση....
 
Τα ζώα δεν είχαν όλα microchip Και τα εμβόλια τα κάνουμε εμεις για ευνόητους λογους, αφού η εθελοντρια εχει μηδενικη φορολογική δήλωση. 
 
Με την υποστήριξη του ΦΟΚ (Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας) και της συνεργαζομενης κτηνιάτρου, η οποία ήρθε εθελοντικά στο χώρο της Νέλλυς. τσιπαρίσθηκαν και εμβολιασθηκαν επίσημα όλα τα ζώα. Ανοιχτηκαν βιβλιάρια και μητρώο. Τους ευχαριστούμε πολυ. Η κτηνίατρος θα είναι μάρτυρας στη δίκη καθώς τα ζώα είναι όλα σε πολύ καλή κατάσταση.
 
Εχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για την αίτηση διαγραφής και αναμένουμε την απόφαση του Δήμου.. Ενός δημου που αδιαφορει.....
 
Αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα λόγω του ελέγχου απο την Κτηνιατρικη Υπηρεσία Μεσσηνιας  είναι 5 Σκυλόσπιτα μεγαλα για τα σκυλιά που είναι δεμένα εκτός περίφραξης λόγω επιθετικής συμπεριφοράς προς τα υπόλοιπα. 
 
Θα σταλλούν αποδείξεις σε περίπτωση κατάθεσης χρημάτων
Αν υπαρξει δωρεά σε σπιτάκια απο την Αθηνα, θα τα συγκεντρώσω και θα τα στείλω με μεταφορική στους Γαργαλιάνους. 
 
Παρακαλω προωθήστε είναι επείγον. 
 
 
Ευχαριστώ
 
Άννα
 
Τηλ 6976510568

Αγαπητοί φίλοι, 

Με τη βοήθειά σας βρέθηκαν τα 5 σπιτακια (1 μεταχειρισμένο και 4 αγοράσθηκαν) συν τροφές που αγόρασα για τα ζώα της εθελοντριας για τον Σεπτεμβριο. Εχουν γίνει οι ενέργειες με τον Δήμο και αναμένουμε την απόφαση για την διαγραφή του προστίμου. Ομως τα προβλήματα συνεχίζονται. 

Για εκβιασμό, ο γείτονας έριξε φολες στο χώρο σιτισης. Χάθηκε μόνο ένα ζώο ευτυχώς και χτύπησε με το αμάξι επίτηδες ενα απο αυτα. Δυστυχώς ο αυτόπτης μάρτυρας δεν θελει να εμπλακεί...

To ζωο χρειαστηκε χειρουργείο. το ποσό ειναι 650 ευρω (συμπ. ΦΠΑ και Φορους). Εχουν μαζευτεί μονο 130 ευρω και αυτο δημιουργει εμπόδιο στα επομενα περιστατικά δεδομένου οτι υπάρχουν παλιές οφειλες.

Σας παρακαλω προωθήστε όπου μπορείτε. πρέπει να μαζευτεί το ποσό. Πλεον μονο σε εσας βασιζόμαστε

https://www.facebook.com/anna.rizopoulou/media_set?set=a.10156555382479259&type=3

Ευχαριστω

Αννα