από Κωνσταντίνος Ράπτης
Μετά από πέντε αγώνες που αγνοούσαν το «τρίποντο» οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με το ευρύ 4-0 μέσα από τα Βριλήσσια επικρατώντας με αυτό τον τρόπο του τοπικού Κενταύρου. Έτσι η δουλειά του Δημήτρη Παπασπύρου αρχίζει να αποδίδει καρπούς!
Κορυφαίος ήταν ο Νταουτάι που πέτυχε δύο γκολ (22’, 29’), ενώ τα άλλα σημείωσαν ο Νταβαρίνος με κεφαλιά στο 4’ και ο Φωτόπουλος στο 69’. Δοκάρι είχε στο 53’ ο Χατζηγιαννακός.
Διαιτητές: Γαβρίλης, Κορτέσης - Βαξαβανέλλης.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.: Κάρος, Αντωνόπουλος, Γαληνάκης, Τούντας, Κολλιός, Κουτσουβέλης (67’ Κουλιούρης), Μανίκας, Κάλλας (46’ Κοντογιάννης), Δέτσης (46’ Θεοδωρίδης Α.), Μπότσι, Μωραΐτης.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδηνός (87’ Μαχαίρας), Γαλάνης (66’ Μέμμα), Σαμαράς, Νταουτάι, Νταβαρίνος (71’ Κωτούλιας), Φωτόπουλος.