Εκπληκτική ανατροπή τα Βριλήσσια!

2016-10-18 13:06
Εκπληκτική ανατροπή τα Βριλήσσια!

Μέσα σε τρία λεπτά στο φινάλε του αγώνα με τον Παράδεισο, οι κυανόλευκοι γύρισαν το ματς και πήραν τη νίκη (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Ασύλληπτο είναι αυτό που πέτυχαν τα Βριλήσσια στην αναμέτρηση με τον Παράδεισο, επίτευγμα που θα μείνει αλησμόνητο σε όσους παρακολούθησαν το ματς. Οι κυανόλευκοι κατόρθωσαν να ανατρέψουν ένα ματς στο οποίο βρίσκονταν πίσω στο σκορ μέχρι το 87' και να πάρουν σπουδαία νίκη με 2-1, φτάνοντας σε ένα ονειρεμένο φινάλε! Με το... καλημέρα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κατσιμίχα, αφού παρενέβη και ο Αλαφούζος που απέκρουσε το σουτ, για να φτάσουμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Κάραλης άνοιξε το σκορ με πλασέ για τους Αμαρουσιώτες. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν ένα σημαντικό τρίποντο, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήρθαν τα... πάνω κάτω! Αρχικά στο 87' ο Καγιώργης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και δύο λεπτά μετά (89') ο Γκότσης με πλασέ έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Σπύρου Σδράλαγκα.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Νικολαδό.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Σαχινίδης (75' Γκότσης), Μακρυπίδης (55' Γκίζης), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας, Χαλιβελάκης, Πουλάκης (90' Τσιούμας)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Αλαφούζος, Μώτσιος, Πελεκάνος (82' Μιχαλόπουλος), Στούλης, Χαβενετίδης, Κάραλης, Μπολέτης (90' Δημητρόπουλος), Κιούλος (65' Γκόγκος), Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Πηγή : pamebala.gr