Εκδήλωση Τιμής για το Θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο

2017-02-01 15:30

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη εκδήλωση τιμής για το θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου στον άνθρωπο που ανέδειξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και συμμετείχε με την Εθνική ομάδα σε διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκε το βιβλίο «Μίμης Δομάζος, Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο ίδιος ο Μίμης Δομάζος και οι κ.κ. Τάκης Οικονομόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Μπόμης, δημοσιογράφος και Άρης Ξυντάρας, εκδότης ενώ τον συντονισμό είχε η κα Πόπη Δομάζου.

Ο μεγαλύτερος ‘Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών επεφύλασσε μια έκπληξη στον Δήμαρχο τον οποίο και τίμησε με αναμνηστικό αγαλματίδιο για την προσφορά του στο άθλημα της Ιππασίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Β΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κος Νικόλαος Μανούρης, ο Περιφερειάρχης Π.Σ. Αττικής Υποστράτηγος κος Κωνσταντίνος Γιόβας, η Διοικητής Α.Τ. Μελισσίων κα Αικατερίνη Δούκα, ο Προϊστάμενος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης Πυρονόμος κος Νικόλαος Λιάκος, ο αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ κος Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο επιχειρηματίας κος Κωνσταντίνος Καζάκος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Γεώργιος Μουαμελετζής, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ιωάννης Ζώης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.