Εκδήλωση αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

2018-11-30 11:30

Μια μουσική εκδήλωση- αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, με αφορμή τα 93χρόνια από τη γέννηση του, θα πραγματοποιηθεί στην Κηφισιά, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Στο πιάνο η Μέμα Χαλιώτη. Συμμετέχει η Mezzosoprano Βάγια Κωφού. Θα ακουστούν μια σειρά από τις πιο γνωστές μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, από τα Εμπορικά Τραγούδια, τη Ρωμαϊκή Αγορά, για μια μικρή Λευκή Αχιβάδα, Ιονική Σουίτα και Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές.

Ένα μουσικό ταξίδι στις πιο τρυφερές μελωδίες του Μάνου με θάλασσα πλατιά, συντροφιά το χάρτινο το φεγγαράκι, την οδό ονείρων, με ένα νυχτερινό χορό και βαλς των χαμένων ονείρων, μέχρι τους αυτοσχεδιασμούς πάνω σε τραγούδια των Τσιτσάνη και Μητσάκη. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

Ώρα προσέλευσης: 19:30. Ώρα έναρξης: 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

2018 11 30 ΦΩΤΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΕΜΑ ΧΑΛΙΩΤΗ

2018 11 30 ΦΩΤΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com