ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων-5ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι για παιδιά (Δελτίο Τύπου)

2016-06-14 17:30
Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το 5ο Ανοιχτό Τουρνουά σκάκι για παιδιά το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 που πλέον έχει γίνει ετήσιος θεσμός στα Βριλήσσια. Το τουρνουά διεξήχθη στην αίθουσα θεάτρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, όπου έλαβαν συνολικά μέρος 52 παιδιά.

Οι μικροί διαγωνιζόμενοι παρέδωσαν μαθήματα ευγενής άμιλλας και συναγωνισμού.

Οι γονείς στις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων χειροκρότησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές των κατηγοριών παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα τα οποία ήταν ονομαστικά.
Μετάλλια απονεμήθηκαν στα τρία πρώτα παιδιά και στο πρώτο κορίτσι της γενικής κατάταξης, στα τρία πρώτα παιδιά και στο πρώτο κορίτσι κάτω των 8 ετών, και στα τρία πρώτα παιδιά και στο πρώτο κορίτσι κάτω των 6 ετών.

 
 
 
Μετά το παιδικό τουρνουά ακολούθησε επίδειξη αγώνα σιμουλτανέ από τον προπονητή του Συλλόγου FM Αζή – Αζίζη Έκτορα αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα οχτώ(8) παιδιά και τρεις(3) ενηλίκους.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν μεγαλεπήβολο για τα δεδομένα και το σκακιστικό μέγεθος του Συλλόγου μας που φέτος κατάφερε πανάξια να προβιβαστεί  για πρώτη φορά από την Β΄ στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής 2017 ως Πρωταθλήτρια Ομάδα του Β2 Ομίλου της Β΄ Τοπικής 2016 με επτά(7) νίκες σε επτά(7) γύρους!!! Εισπράξαμε τόσο το χαμόγελο των παιδιών (με τα οποία μοιραστήκαμε και την αγωνία τους αλλά και την χαρά τους), όσο και τα θετικά σχόλια και την προτροπή των γονιών που έφεραν τα παιδιά τους να επαναλάβουμε ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον. Όλα αυτά καταδεικνύουν πως το τουρνουά συνοδεύτηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία, όπου συστατικό της ήταν η αγάπη μιας μικρής ομάδας ατόμων για το σκάκι και τα παιδιά…

Για να δείτε τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία του παιδικού τουρνουά πατήστε εδώ.
Πηγή : anovrilissia.blogspot.gr