Έχουν πάρει φόρα τα Μελίσσια!

2016-11-22 12:31
Έχουν πάρει φόρα τα Μελίσσια!
από Κωνσταντίνος Ράπτης

Πήρε φόρα η ομάδα των Μελισσίων! Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στα Πετράλωνα την περασμένη αγωνιστική το συγκρότημα του Πέτρου Μπόντζου αυτή την φορά νίκησε και την πολύ δυνατή ομάδα της Αρμενικής που προπορεύεται στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ με σκορ 1-0! Το ντέρμπι κρίθηκε προς τα τελευταία λεπτά και πράγματι ήταν συναρπαστικό. Έτσι, οι «πράσινοι» από το -8 που βρίσκονταν πίσω από την κορυφή πλέον είναι μόλις στο -2. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 89' πέναλτι Πολυδωρόπουλος. Στο 20' οι γηπεδούχοι που σημείωσαν την δεύτερη σερί νίκη είχαν δοκάρι με τον Ν. Τσούμπανο.

Στον αντίποδα η Αρμενική υπέστη την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι δεν έπαιξε και καλά, ενώ της ακυρώθηκαν και δύο γκολ (ως οφσάιντ στο 68' Καμαριάρης και 80' Λοΐσιος).

Διαιτητές: Ι. Καλογερόπουλος, Καραγεώργος - Μημίδης.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Λάβδας, Σ. Τσουπάνος, Πάσσαρης, Κοβός(46' Κωνσταντάκης), Τσιμπρικίδης(56' Φακής), Αποστολόπουλος, Ν. Τσουπάνος, Παπαχρήστος(75' Χαλιλάϊ).

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κουτρούμπας, Αλειφτήρας, Κουγιουμτζιάν, Νούλας, Κουκουμασούλης, Κάρκος, Κοντής, Ρίζος, Λιόσης, Καμαριάρης(75' Σιαδήμας), Κουρτέσης (57' Παναγόπουλος).

 

Πηγή : pamebala.gr