Dusty Records // Crystal Clear - To Potami // Digital Single

2022-01-14 22:37

Όταν η δημιουργία της μουσικής δεν έχει σύνορα… εκεί βρίσκουμε τους Crystal Clear! Όταν ο Μουσικός Παραγωγός Γιώργος Μουτάφης με συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και ο LAVA, που μετράει πάνω από 20 χρόνια πορείας στον χώρο τόσο με χρυσούς δίσκους όσο και με βραβεία και που πλέον ανήκει στο δυναμικό της Dusty Entertainment Group / Dusty Records, ενώνονται τότε δημιουργούνται οι Crystal Clear.

Οι δύο παιδικοί φίλοι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και τώρα έχουν ως στόχο ένα εναλλακτικό - διαφορετικό project που η υλοποίηση του ξεκινάει σήμερα με αυτήν την παραγωγή.

Το πρώτο από τα τέσσερα project, ονομάζεται "Το Ποτάμι".

Έχει ηχογραφηθεί εξ' ολοκλήρου δίπλα στον ποταμό Άρδα στον Έβρο, όπως επίσης και εκεί γυρίστηκε το Music Video. Τέλος η ηχογράφηση και η μίξη έγινε εξ' ολοκλήρου με φορητές συσκευές και χαρακτηριστικές είναι οι τεχνικές ηχογράφησης που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Μουτάφης.

Εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε:

Audio Interface: iRig Pro Duo

Voice Recorded on iPhone 8 Plus with Brusfri by Klevgrand

Mixed on Cubasis 3 Applications: Korg Module Pro, Syntronik, Neo-Soul Keys 2, BeatHawk Mastered on Grand Finale by Klevgrand

Part Video shooting with gimbal (Osmo 3) on iPhone 8 Plus on Filmic Pro

Οι βιντεολήψεις (Camera & Drone) είναι του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και το μοντάζ/editing του Σωτήρη Πετρόπουλου. Covers & Artwork by Dusty Creations

Το Music Video κυκλοφόρησε στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά κανάλια της Dusty Records την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.

Βρείτε το εδώ: https://smarturl.it/ToPotami

Ακούστε το στο Spotify: https://spoti.fi/3sOH1NX

Δείτε το στο YouTube: https://bit.ly/ToPotami_Youtube