Δράση Βριλήσσια // Σας το είχαμε πει, τα δέντρα θα πέσουν!

2022-02-08 18:10

Τρία μεγάλα πεύκα κατέρρευσαν και προκάλεσαν καταστροφές απέναντι από το στέκι της ΔΡΑΣΗΣ.

Oι φωτογραφίες δεν είναι από την εξωτική Πάρνηθα. Είναι από την οδό Πάρνηθος στα Βριλήσσια. Ακριβώς μπροστά στο 21, το στέκι της ΔΡΑΣΗΣ. Δείχνουν καθαρά ότι τα τρία λοξά πεύκα, οι «μασκότ» της γειτονιάς, έχουν πέσει στο δρόμο, έχουν κλείσει την κυκλοφορία και έχουν καταστρέψει τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα αποκάτω.

Στα δύο χρόνια που το στέκι της ΔΡΑΣΗΣ βρίσκεται εκεί, οι Λεωνίδας Ιωαννίδης, (έχει το γραφείο του εκεί), Παναγιώτης Μπαγλατζής (κάτοικος) και η υποφαινόμενη, έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους σε αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες το επικίνδυνο του θέματος και την ανάγκη να παρθούν μέτρα. Πριν συμβεί κάποια καταστροφή.

Προφανώς η φωνή μας δεν είχε την ίδια δύναμη με αυτών που κάλεσαν για τους «επικίνδυνους» ευκαλύπτους στο άδειο οικόπεδο της Εθνικής Αντιστάσεως. Μόνο ένα καλλωπιστικό κλαδεματάκι έγινε στα πεύκα, καμία υποστήριξη.

Τώρα και τα δέντρα καταστράφηκαν και θα πληρώνουμε αποζημιώσεις. Θαυμάστε ανεξάρτητες δημοτικές αρχές, που φροντίζουν για το καλό του δημότη και δεν τους ενδιαφέρουν οι πελατειακές σχέσεις!

Μαρίνα Παπαχριστοδούλου