Δράση για μια άλλη πόλη-Συνάντηση....τελικής ευθείας

2023-09-17 16:04

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 7.30 μ.μ., γιορτή στο εκλογικό μας περίπτερο!
 

«Συνέχεια τις καταστροφές σκέφτομαι... Θα περάσω από την πλατεία να δω το προεκλογικό περίπτερο, μήπως μπω λίγο σε προεκλογικό κλίμα». (Από τη συζήτηση στο συντονιστικό της ΔΡΑΣΗΣ για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων)

Μετά και την διαπαραταξιακή σύσκεψη της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο για να διευθετηθούν οι θέσεις των εκλογικών περιπτέρων στην πλ. Αναλήψεως και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών των παρατάξεων, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών.

Η «Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη», με αφορμή την κατασκευή του εκλογικού της περιπτέρου στην κεντρική πλατεία Αναλήψεως, (απέναντι από τον Ιερό Ναό), το οποίο θα λειτουργεί τις επόμενες τρείς εβδομάδες ως σημείο συνάντησης και αναφοράς εν όψει της εκλογικής μάχης της 8ης Οκτωβρίου, προσκαλεί φίλους και γνωστούς και όποιον δημότη αντιλαμβάνεται ότι είναι αναγκαία μια «άλλη» κατεύθυνση για τον Δήμο, σε μια μικρή γιορτή «εγκαινίων», την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ, μπροστά στο περίπτερό μας!

Σας περιμένουμε!

κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη