Δράση για μια Άλλη Πόλη - Ο Νίκος χαμογελάει στη γειτονιά των Αγγέλων

2021-03-24 16:04

Έφυγε χθες αναπάντεχα από κοντά μας ο Νίκος Χαραλαμπίδης

Όπως έγραψε ο Λεωνίδας, «είναι βαριά και δύσκολη η στιγμή που διαπιστώνει κανείς την απώλεια ενός ανθρώπου. Πολύ δυσκολότερη όταν αυτός χαρακτηρίζεται από ευαισθησία, χιούμορ, ομορφιά σκέψεων και ιδεών και έχεις δεθεί μαζί του με αληθινή και ανιδιοτελή φιλία. Δυστυχώς χθες, χάσαμε έναν τέτοιον εξαιρετικό άνθρωπο. Φίλο και σύντροφό μας στη ΔΡΑΣΗ.

Χθες το απόγευμα, εντελώς ξαφνικά και άδικα έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Χαραλαμπίδης. Ο «Βρούτος» μας, (το ψευδώνυμό του στη στήλη που διατηρούσε επί χρόνια στην ιστοσελίδα μας), έφυγε για το ταξίδι του στη γειτονιά των Αγγέλων. Από όλους εμάς της ΔΡΑΣΗΣ, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο «αρχιτέκτονας» της παρέας ήρθε κοντά μας λίγο μετά τις εκλογές του 2006. Σχεδίασε το πρώτο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ και τα εκλογικά περίπτερα, παρών στις εκλογές του 2010 και του 2014 και κυρίως στην καθημερινότητα της Κίνησης, ψυχή κάθε παρέας που σχηματίζονταν, πρώτος έφθανε, τελευταίος έφευγε από όλες μας τις υποχρεώσεις, εκπρόσωπός μας στον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων.

Άνθρωπος βαθύτατα ευγενής και καλόψυχος, ήρεμος, διεισδυτικός, με αυθεντική αίσθηση χιούμορ, χαμογελαστός, άνθρωπος της παρέας, της προσφοράς, της δοτικότητας, της αφιέρωσης, είχε απομακρυνθεί κάπως τα τελευταία χρόνια και ήδη μας έλλειπε...

Πολύτιμος συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια, από τα μικρά ως τα μεγάλα, για όποιον είχε την τύχη να μοιραστεί κάποια σχέδια μαζί του.

Θα τον θυμόμαστε με απέραντη εκτίμηση και αγάπη.

Ο Νίκος γεννήθηκε το 1955 στη Ν. Ιωνία, που αγάπησε ιδιαίτερα, και ήρθε στα Βριλήσσια το 2001. Σπούδασε αρχιτεκτονική (Ε.Μ.Π. 1973-1978), πολεοδομία (Πανεπιστήμιο VIII) και έγινε δόκτορας στη Χωροταξία και την Περιφερειακή Ανάλυση (Πανεπιστήμιο Paris I – Sorbonne). Εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο τομέα μελετών – κατασκευών. Έχει δύο κόρες.

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com