Δράση για μια άλλη πόλη-Κατήφορος και κατάντια χωρίς τέλος

2023-09-17 02:14

Μια δημοσκόπηση ψευδόμενη... πριν καν τη διεξαγωγή της!

Την ώρα που η χώρα ολόκληρη καίγεται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κάποιοι στα Βριλήσσια παραγγέλλουν  τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις – απάτες σχετικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στο όνομα μάλιστα της GPO! Πολλοί φίλοι μας ενημέρωσαν σχετικά. *

Χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης είναι ότι στα ερωτήματα που αφορούν την πρόθεση ψήφου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, δεν συμπεριλαμβάνονται ως επιλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «ΔΡΑΣΗΣ»  Γιάννης Τσούτσιας και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων» Βασίλης Αρχιμανδρίτης! Δεν αναφέρονται, «εξαφανίστηκαν» δύο παρατάξεις που εκπροσωπούνται και σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο! Αντιθέτως, περιλαμβάνονται ως υποψήφιοι δήμαρχοι (και όχι ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως πραγματικά είναι, με την «Νέα Πνοή» του Γιάννη Πισιμίση), οι κ.κ. Χρηστάκης και Φαράκλας!! Άραγε, τι άλλο θα σκαρφιστούν για να καθοδηγήσουν τις εξελίξεις;

Αγνοούμε τους σκοπούς και τον εντολέα της «δημοσκόπησης». Ωστόσο η δική μας ερμηνεία είναι, ότι η έρευνα  δεν αποσκοπεί στην πρόβλεψη των εκλογικών αποτελεσμάτων του Οκτωβρίου, αλλά στο να καταγράψει τους συσχετισμούς εντός του συστημικού κόσμου της περιοχής! Το ζητούμενο δηλαδή, δεν είναι το τι προτίθεται να ψηφίσει ο κόσμος, αλλά ποια είναι η επιρροή και το «βάρος» των τοπικών παραγόντων! Γι’ αυτό απουσιάζει η «ΔΡΑΣΗ» και η «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ συμπεριλαμβάνονται κάποιοι που δεν είναι καν υποψήφιοι!

Σε κάθε περίπτωση, πρώτη φορά συναντάμε μια δημοσκόπηση που ψεύδεται, όχι σε ότι αφορά την μεθοδολογία της ή το «μαγείρεμα» των αποτελεσμάτων της, αλλά εξαρχής! Εκ προοιμίου, από την ίδια τη διεξαγωγή της!

Έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια την κατηφόρα του συστημικού πολιτικού προσωπικού των Βριλησσίων, τις χωρίς ηθικό όριο αντιπαραθέσεις τους. Είναι οι ίδιοι που θέλουν αύριο να διοικήσουν τον Δήμο! Με τέτοιες συμπεριφορές! Δεν εξισώνουμε, δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν, αλλά όλοι μετέχουν με τον τρόπο τους και αναπαράγουν αυτές τις καταστάσεις. Και θα ακολουθήσουν κι’ άλλα. Ήδη αυτή δεν είναι η μόνη δημοσκόπηση που διεξάγεται. Ούτε και τα μοναδικά ψέματα που διακινούνται. Κατήφορος και κατάντια χωρίς τέλος.

Διαβεβαιώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΔΡΑΣΗ θα είναι εδώ, μέχρι τέλους, πιο επίμονη και πιο προετοιμασμένη από κάθε άλλη φορά, απέναντι στη δυσοσμία που παράγουν αυτές οι πρακτικές, για να διατηρήσει ανοιχτό ένα παράθυρο ελπίδας και προοπτικής στον Δήμο μας.  

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη