Δράση για μια άλλη πόλη-Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη.

2020-11-24 19:27

Υποδοχή με τριαντάφυλλα για τις εθελόντριες νοσηλεύτριες από την Κρήτη.

                        Ο λαός δικαιούται να τις ευχαριστεί. Με την καρδιά του, γιατί είναι κομμάτι του. Δικαιούται να συγκινείται βαθιά από την προσφορά τους. Γιατί είναι μάθημα ζωής και κάλεσμα αντίστασης απέναντι στην πανδημία.

Άλλοι όμως, που σπεύδουν να επωφεληθούν, δεν λειτουργούν ισότιμα. Δεν είμαστε όλοι μια παρέα. Πριν τις ευχαριστίες και τις δημόσιες αναρτήσεις, θα έπρεπε, εκ της θέσης τους και της ευθύνης τους, να έχουν συμβάλει, να έχουν προσπαθήσει ανάλογα. Όχι για να μπορούν να αντλούν και να αξιοποιούν, αλλά γιατί αυτό οφείλουν.

Αλλιώς οι ευχαριστίες και οι δηλώσεις, μπροστά σε ένα δημόσιο σύστημα εκτός ορίων που γονατίζει και εκλιπαρεί για στήριξη, δεν λένε πολλά. Είναι πολιτική. Φτηνή μάλιστα, κόλπο αποφυγής και συσκότισης. Τι να κάνουμε. Τα περιθώρια εξαντλούνται.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Είναι η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη που δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα. Οι δέκα νοσηλεύτριες αύριο το πρωί θα μπουν στη μάχη κατά του κορωναϊού σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου».

Πηγαίνουν και άλλοι εθελοντές στη Θεσσαλονίκη

Άλλα πέντε άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου νοσοκομείου της Κομοτηνής έρχονται εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο «Ιπποκράτειο». Αλλά και στο ΑΧΕΠΑ ενισχύεται από 6 νοσηλεύτριες που έρχονται εθελοντικά από το Άργος και έναν νοσηλευτή που έρχεται από τα Ιωάννινα.