Δράση για μια Άλλη Πόλη-2021: Ας γίνει Χρονιά Αναπροσανατολισμών!

2021-01-04 21:06

Θα συναντηθούμε και πάλι για να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε!

                        Ας είναι το 2021 μια Καλή και Όμορφη Χρονιά. Γεμάτη από νόημα και ελπιδοφόρες μάχες για τα μεγάλα και σημαντικά. Για δημοκρατία, δικαιοσύνη, ζωντανή και ενεργό κοινωνία, δουλειές, δικαιώματα. Χρονιά προετοιμασίας για όσα επείγουν, για τα κρίσιμα και αναγκαία, όχι για τα δευτερεύοντα και τα διαθλασμένα. Ας είναι το 2021 η Χρονιά που θα αναγνωριστούν και θα αντιμετωπιστούν οι μεγάλες απειλές που καθορίζουν την ατομική και συλλογική μας πορεία.

Γιατί θα έρθουν καλύτερες Χρονιές. Και όση θλίψη κι αν υπάρχει σήμερα, θα έρθει η ώρα να απολαύσουμε αυτά που στερηθήκαμε. Τις αγκαλιές με τους αγαπημένους, τις επαφές με τους φίλους. Τις συλλογικές μας δράσεις, τις συζητήσεις, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη γειτονιά. Χωρίς φόβο για τη Υγεία και τη Ζωή μας.

Αρκεί να αναληφθούν οι κατανοήσεις από την ίδια την κοινωνία. Να γίνουν υπόθεση των απλών ανθρώπων. Να μην χαθούν ανάμεσα στη διαχείριση και τα ευτελή, να μην σπαταληθούν σε ψευδεπίγραφα διλήμματα και άγονες αντιμαχίες.

Αυτές τις πρωτόγνωρες γιορτινές ημέρες, ας κάνουμε ό,τι απαιτείται για να παραμείνουμε υγιείς. Και μετά θα συναντηθούμε και πάλι για να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε!

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com