«Διπλό» για... άνοδο τα Μελίσσια

2016-11-14 17:30
«Διπλό» για... άνοδο τα Μελίσσια

Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου νίκησε τα Πετράλωνα στο Ρουφ (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Νίκη από εκείνες που πετυχαίνουν ομάδες που διεκδικούν άνοδο, πέτυχαν το απόγευμα της Κυριακής (13/11) τα Μελίσσια, στέλνοντας μήνυμα πως δικαιούνται να «ονειρεύονται» επιστροφή στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου νίκησε στο Ρουφ τα Πετράλωνα με 1-0, χάρη σε ένα κοντινό πλασέ του Ν. Τσουπάνου μόλις στο 13'. Οι προσπάθειες των Βέλλη και Χατζημιχάλη στη συνέχεια δεν έφεραν κάποιο γκολ για τα Πετράλωνα. Στο 27' ο Ρόκο που βρέθηκε μόνος του με τον Νικολάου έδωσε πάσα αντί να κάνει σουτ, στο 64' η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε κεφαλιά του Παπαδάκη, στο 71' ο Γερακάρης δεν πρόλαβε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι, στο 75' σε σουτ του Χαλιλάϊ των Μελισσίων η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, στο 85' ο Μουζάι από μισό μέτρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νικολάου ο οποίος στο 90' απογειώθηκε στο «Γ» κι έδιωξε την μπάλα σε φοβερή κεφαλιά του Κωνσταντίνου. Καλός ο διαιτητής Καλαντζής, άριστοι οι βοηθοί Κατοίκος και Καφρίτσας.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Δρόσος, Βέλλης, Κωνσταντίνου, Παγίδας (78' Χελιώτης), Παπαδάκης, Χατζημιχάλης, Καρούμπαλης, Μουζάι (87' Τσακάλη), Ρόκο, Κυφωνίδης (55' Γερακάρης), Μινάι

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Πέτρος Μπόντζος): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Λάβδας, Στ. Τσούπανος, Πάσσαρης, Καρβούνης, Κωνσταντάκης (29' Κοβός), Φακής, Αποστολόπουλος, Ν. Τσούπανος (55' λ.τρ. Λυμπούσης), Παπαχρήστος (65' Χαλιλάι).

Πηγή : pamebala.gr