Δημοτικές εκλογές 2023: Το ψηφοδέλτιο της ΔΡΑΣΗΣ

2023-09-17 02:39

Ποιοτικό, ανανεωμένο, δυναμικό, μια νέα συνθήκη ενασχόλησης και προσφοράς!

Ποιοτικό, ανανεωμένο, δυναμικό, το ψηφοδέλτιο της ΔΡΑΣΗΣ με το οποίο η Κίνηση θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και διάφορα... «επικοινωνιακά», χωρίς προσωπικές στρατηγικές, βλέψεις για θέσεις και αξιώματα, 45 συνδημότες μας  πλαισιώνουν τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τσούτσια, για να μοιραστούν την πλούσια επαγγελματική και κοινωνική τους εμπειρία και να προσφέρουν στην Πόλη.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα: Ο τ. πρέσβης και συγγραφέας Σπύρος Λαμπρίδης, με εντυπωσιακή και πολύπλευρη διπλωματική σταδιοδρομία. Η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Κυριακή Πρωτοψάλτη – Πολυχρόνη, με καθοριστικό ρόλο στη δικτύωση της Οικογενειακής Θεραπείας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιώργος Παναγόπουλος,  δημιουργός των «Βριλησσιώτικων Νέων» και δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Λώλα. Ο Φοίβος Βλάχος, μεγαλωμένος από τον αγαπημένο μας Σάμη Γαβριηλίδη, που αναβίωσε τις ιστορικές εκδόσεις «Κείμενα». Η Χριστίνα Κολοβού, μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, ως βιολοντσέλο. Ο Θεόδωρος Παντούλας που διευθύνει την επιθεώρηση πολιτικής «manifesto» και τα περιοδικά «φρέαρ» και «κοινός τ(ρ)όπος». Η Ιωάννα Παπαβασιλείου, διευθύντρια του 1ου Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου. Ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Δενδραμής, δάσκαλος στα σεμινάρια Κινηματογράφου του Cine-Δράση. Η δικηγόρος Ευαγγελία Μητσού και η ηθοποιός Μαργαρίτα Μακαρούνη, από τις πιο παλιές οικογένειες των Βριλησσίων. Ο Ηλίας Καραγιώργος, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον «Εθνικό Πειραιώς», από το 1979 έως το 1991. Η βιβλιοπώλης Ευαγγελία Αντωνάκη, δραστήριο μέλος των Άνω Βριλησσίων. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η Μυρτώ Κωνσταντινίδου, που συνεχίζουν την ιδιαίτερη και καθοριστική σχέση που είχε με τη ΔΡΑΣΗ ο πατέρας τους Ρήγας Κωνσταντινίδης. Ο εκπαιδευτικός Ανδρέας Σκιάνης,  που συνταξιοδοτήθηκε ως διευθυντής στην Τεχνική Εκπαίδευση. Ο Πέτρος Αναϊπάκος, ο Νίκος Αντωνίου, η Χρύσα Γλυνού και ο Κώστας Ευσταθόπουλος, με πλούσια εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Ο εικοσάχρονος φοιτητής φιλολογίας Γιώργος Πιλάλης, η είκοσι ενός ετών φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Άννα Χριστοπούλου και ο Δημήτρης Οικονόμου, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά. 

Από την «παλιά φρουρά»: Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΡΑΣΗΣ Μαρίνα Παπαχριστοδούλου και Μάρκος Κρητικός, ο πολιτικός μηχανικός Αντώνης Θεοφίλης, ο αρχιτέκτονας Λάμπης Λαζάνης, ο διακοσμητής Λεωνίδας Ιωαννίδης, ο στατιστικολόγος Μάκης Ετζόγλου που επιμελείται τον ιστότοπό μας, η μηχανολόγος μηχανικός Αρετή Χαρίτου, εκπρόσωπός μας στον ΟΚΠΑ, η γραφίστρια Γεωργία Αντωνοπούλου, που επιμελείται τα έντυπα της ΔΡΑΣΗΣ, η εκπαιδευτικός Φωτεινή Νταρακλίτσα, διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Βριλησσίων, ο ακούραστος, ορειβάτης, πεζοπόρος, καλλιεργητής, φυσικός Παντελής Σιαμπάνος, η Βίκυ Φλέγγα, στέλεχος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), ο μαθηματικός στο 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων Θανάσης Σπηλιώτης (πρώτος αναπληρωτής δημοτικός σύμβουλος της ΔΡΑΣΗΣ το 2019), η πολύπλευρη Μαριάννα Χρυσικάκου που συντονίζει προγράμματα υγείας και ευζωίας, η τρίτεκνη ακούραστη αρχιτέκτονας (και βιολόγος!) Βαρβάρα Κωνσταντακοπούλου, η Τίνα Σιούντρη, εκπρόσωπός μας στην Α’ Σχολική Επιτροπή, η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Αναστασία Μάρη, ο «μικρός» Άγγελος Τσίχλας,  ενεργός στο Cine-Δράση, η ποιήτριά μας Λήδα Παπαγεωργίου, η θεατρολόγος Ειρήνη Κατσάνη, (στις προηγούμενες εκλογές ήταν  μικρότερή μας υποψήφια), η πάντα οικολόγος Κωνσταντίνα Κουντουριώτη, ο «Άνω Βριλησσίων» δημοσιογράφος Βασίλης Καφίρης, η μαθηματικός Αμαλία Μπαμπίλη και ο ασταμάτητα εργατικός μηχανολόγος Χάρης Κοζατσάνης.

Υπάρχουν παντού άνθρωποι σαν εμάς,   που θέλουν να υποστηρίξουν ένα σχέδιο διεξόδου για τον Δήμο, να αναπνεύσουν, να υπερβούν την εμπλοκή, την απωθητική πραγματικότητα και να δημιουργήσουν. Που θέλουν να αγωνιστούν.

Με όλους αυτούς, θα συναντηθούμε!

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Δείτε εδώ το έντυπο με όλους τους υποψηφίους