Δήμος Βριλησσίων-Μένουμε Σπίτι, ενημερωνόμαστε για τα οφέλη της Ανακύκλωσης & κερδίζουμε δώρα

2020-04-14 16:10

Η δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου Βριλησσίων κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι για τους χρήστες του Followgreen, με κληρώσεις σε υπέροχα δώρα!

H επιβράβευση των χρηστών για την ενημέρωσή τους πάνω σε θέματα ανακύκλωσης ,μέσω του εκπαιδευτικού υλικού σε άρθρα/βίντεο/κουίζ και Green Missions, συνεχίζεται με νέο και πιο ευχάριστο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες αποκτούν δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων εξαργυρώνοντας πόντους επιβράβευσης, τους οποίους θα έχουν ήδη συγκεντρώσει από το εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται ανά 10 ημέρες και η ανάδειξη του νικητή/τριας θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού.

Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Μη χάνετε χρόνο! Μπείτε τώρα στο παιχνίδι της Ανακύκλωσης, κερδίστε πόντους και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του 10ημέρου: Followgreen.gr/vrilissia/offer.

Το Followgreen του Δήμου Βριλησσίων θα είναι δίπλα σας και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κληρώσεις! Μέχρι τότε συνεχίστε να κερδίζετε πόντους, καθώς με νέο και ανανεωμένο υλικό σε άρθρα/βίντεο/κουίζ θα σας κρατάει παρέα, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και στο σπίτι.

#ΜένουμεΣπίτι. Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΝΕΟ «Followgreen Αpp»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

 

Ο Δήμος Βριλησσίων κοντά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen Δήμου Βριλησσίων - Followgreen.gr/vrilissia είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα! Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομία του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.

Ο δημότης κάνοντας χρήση της εφαρμογής μπορεί να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό (Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ) της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στον δημότη να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Βριλησσίων μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες. Παράλληλα, κερδίζει πόντους επιβράβευσης καταχωρώντας την ανακύκλωσή του .

Η εφαρμογή περιέχει έναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προσφορές/υπηρεσίες. Οι δημότες μπορούν να αποκτήσουν τις προσφορές/υπηρεσίες εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσης, που έχουν συγκεντρώσει από τις παραπάνω ενέργειες.

Το Followgreen App του Δήμου Βριλησσίων διατίθεται χωρίς χρέωση στα «App store» για iPhone και «Google play» για Android κινητά και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης καλεί όλους τους δημότες να εγγραφούν και να ξεκινήσουν τη διάδρασή τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφορών και εκπτώσεων των καταστημάτων της πόλης και να ωφεληθούν από αυτές, ενώ τόνισε ότι «πρόκειται για μια νέα διαδικτυακή δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη και για τη νέα γενιά Βριλησσιωτών».

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σημείωσε ότι «με την επέκταση του followgreen.gr/vrilissia και στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας γίνεται ένα χρήσιμο βήμα για την αναγκαία μετάβαση του Δήμου Βριλησσίων στην ψηφιακή εποχή και, ταυτόχρονα, συνδέεται η βιώσιμη ανάπτυξη και η κυκλική οικονομία με την ψηφιακότητα».

Μη χάνεις χρόνο, κατέβασε τη νέα μας εφαρμογή &  μπες στο παιχνίδι της ανακύκλωσης!

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com