Δήμος Βριλησσίων-Ευχές και πασχαλινά στους ωφελούμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

2020-04-24 17:21

Με πολλή αγάπη και περίσσιο μεράκι τα «καλαθάκια της αγάπης» γέμισαν και φέτος με πασχαλινά εδέσματα και μοιράστηκαν στα σπίτια των ωφελουμένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συνοδευόμενα από τις ευχές του Δημάρχου,

Ξένου Μανιατογιάννη, της Προέδρου του ΟΚΠΑ & της Αντιδημάρχου, Βούλας Αρσένη – Λάμπρου, αλλά και των μελών του Δ.Σ και όλων των εργαζομένων.

Το προσωπικό των Βρεφονηπιακών – Παιδικών σταθμών του Δήμου Βριλησσίων ετοίμασε και φέτος τα πασχαλινά κουλουράκια και αβγά, όπως συνηθίζεται να γίνεται τα τελευταία 6 χρόνια, για τους ανθρώπους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η διανομή θα συνεχιστεί και την εβδομάδα του Πάσχα λόγω του μεγάλου αριθμού ωφελούμενων του προγράμματος.

Ταυτόχρονα γίνεται και η Διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου στις προσφορές φορέων, αλλά κυρίως σε προσφορές συμπολιτών για τους συμπολίτες!

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης θα διανείμει τα κοινωνικά συσσίτια.

Η προσφορά γίνεται «κύμα προστασίας» και η αλληλλεγγύη, ο Άνθρωπος για τον Συνάνθρωπο, αποδεικνύεται έμπρακτα για μια ακόμη φορά πανίσχυρη.