Δήμος Βριλησσίων-Εγκαίνια και λειτουργία του 3ου βρεφικού σταθμού

2018-12-19 11:27

48364786 2008189732603480 8715775317001633792 n

Τον τρίτο Βρεφικό Σταθμό του Δήμου μας εγκαινίασαν, σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης και η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου.

Ενδεικτικό της προσπάθειας που γίνεται για τη στήριξη των δημοτών και των οικογενειών τους είναι ότι δημιουργήθηκαν τρεις Βρεφικοί Σταθμοί σε χρονικό διάστημα ενός έτους (για πρώτη φορά στο Δήμο Βριλησσίων λειτούργησε Βρεφικός Σταθμός τον Ιανουάριο του 2018).

Ο τρίτος Βρεφικός Σταθμός βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου 4, στα Άνω Βριλήσσια, και φιλοξενεί 13 παιδιά ηλικίας 1,2-2,5 ετών, ενώ συνολικά στους βρεφικούς σταθμούς σήμερα φιλοξενούνται 39 παιδάκια.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων και μετά από τον αγιασμό, μίλησαν ο δήμαρχος Βριλησσίων και η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ, ξεναγήθηκαν από το προσωπικό οι γονείς και οι παραβρισκόμενοι στους χώρους του σταθμού και απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, δήλωσε:

«Σήμερα εγκαινιάζουμε άλλον έναν βρεφικό σταθμό, τον τρίτο μέσα στο 2018, προκειμένου να παρέχουμε σε κάθε οικογένεια των Βριλησσίων όση περισσότερη στήριξη μπορούμε. Γιατί στόχος μας, σαν δημοτική αρχή ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη διαβίωση των πολιτών».

Η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ, Βούλα Αρσένη - Λάμπρου, δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε άλλη μια σύγχρονη, χαρούμενη και ασφαλή «αγκαλιά» για τα παιδάκια, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των γονιών του Δήμου μας. Ευχαριστώ όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε να καταφέρουμε σε έναν μόλις χρόνο να μπορούμε να μιλάμε για τρεις βρεφικούς σταθμούς και δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε οικογένειας»

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Φυκίρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού Σ.Χαντζάρα, οι δημοτικοί συμβούλοι Κ.Πολίτης, Λ.Σίμου, τα μέλη του Δ.Σ του ΟΚΠΑΔΒ , Ν.Κωστούλας, Σ.Μαντινίδου, Χ.Καππας, Μ.Σπανάκος, Κ.Κασσιμάτη, Μ.Κατσαρού, ο επικεφαλής της Νέας Πνοής Γ.Πισιμίσης, η Προέδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων των παιδικών σταθμών, Μ.Κατσαρού και Σ.Χεκιμίδου, οι προϊστάμενες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών Μ.Γιαννακουδάκη, Μ.Κοτρωνοπούλου Κ, Κ.Γκόσιου, Β.Μπάρμπα καθώς και της διεύθυνσης & του διοικητικού προσωπικού του ΟΚΠΑΔΒ Κ.Μπλέτσα, Α.Αναστασιάδου, Η.Μποζάς.