Δήμος Βριλησσίων - Διαδικτυακή Βράβευση του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής 'Μέρες δοκιμασίας από τον covid-19'

2021-04-08 20:29

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενδυνάμωση και την ψυχική ανθεκτικότητα των μαθητών απέναντι στην τρέχουσα πανδημία του κορωνοϊού, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βριλησσίων διοργάνωσε μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα ‘Μέρες δοκιμασίας από τον covid-19’.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, η εκδήλωση βράβευσης των έργων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας e-presence, την Πέμπτη 8 Απριλίου και ώρα 18.00.

Στη διαδικτυακή βράβευση θα παραβρεθεί ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Βαφειάδης Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Χαντζάρα Σοφία.

Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από την εικαστικό Πέτροβα Μαργαρίτα η οποία παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά και ενήλικες στο Δήμο Βριλησσίων.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και μας έστειλαν τα έργα τους στα οποία αποτύπωσαν, με τις ξυλομπογιές και τα πινέλα τους, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μέσα στην εποχή του κορωνοϊού.

Τα παιδιά ας αποτελέσουν για όλους μας φωτεινό οδηγό αισιοδοξίας και πίστης.