Δήμος Βριλησσίων // 32ο Φεστιβάλ Βριλησσίων - Τάκης Βουγιουκλάκης

2021-07-07 18:30

Τέχνη και Πολιτισμός συναντώνται για 32η χρονιά στο Θέατρο Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη

 Αγαπητοί Συνδημότες,

Το 32ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων ανοίγει την αυλαία του και σας προσκαλεί σε μια μοναδική διαδρομή Τέχνης και Πολιτισμού για όλη την οικογένεια.

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του covid-19, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα και υπόσχεται για ακόμη μια χρονιά, να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Βριλησσίων. Φέτος, ένας επιπλέον λόγος επιτάχυνσης των προσπαθειών μας ως προς τον εμπλουτισμό των δρώμενων, αποτέλεσε και η διάθεση ενίσχυσης προς τον κόσμο της Τέχνης και του Θεάματος, που επλήγη από την πανδημία.

Η δύναμη της Τέχνης λειτουργεί ευεργετικά στους δύσκολους καιρούς και απελευθερώνει την ψυχή και το πνεύμα, προσφέροντας στον άνθρωπο ένα ασφαλές καταφύγιο.

Το 32ο Φεστιβάλ Βριλησσίων φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου & Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων Τάκη Βουγιουκλάκη, για την ανεκτίμητη και σημαντική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων                        Η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ

Ξένος Μανιατογιάννης                                      Ιωάννα Κυρίτση

 

* Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων  μπορεί να τροποποιήσει το πρόγραμμα των μουσικών και θεατρικών παραστάσεων σε περίπτωση ανάγκης, ή δυσμενών καιρικών συνθηκών.

* Προπώληση εισιτηρίων – κρατήσεις θέσεων

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων

Κλειστό Γυμναστήριο: Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. επικ. 2108101511, 2108101510

E.Mail kleistob@otenet.gr

Site www.vrilissia-arts-sports.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com