Δήμος Πεντέλης-Μουσικό Αφιέρωμα "Τραγούδια που μας ταξίδεψαν"

2017-07-20 15:55

Στο θεατράκι Μαγγίνα στα Μελίσσια, στις 07/07/2017 ημέρα Παρασκευή, σε μια καλοκαιρινή βραδιά και σε κοινή συνεργασία των δύο Πολιτιστικών Συλλόγων,  Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων και των Πελοποννησίων, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά με τραγούδια που ταξίδευσαν τον κόσμο στο κατάμεστο θεατράκι και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει μια μερίδα κόσμου που αναζητά τη ψυχαγωγία του μέσα από τη ποιότητα της προσφοράς.

Την εκδήλωση άνοιξε το κόσμημα του Δήμου μας, η Μικτή Χορωδία και στην συνέχεια η Ορχήστρα με συντελεστές τους άριστα επαγγελματίες μουσικούς και προβολή video wall στα περισσότερα τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, αρωγός τέτοιων εκδηλώσεων, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων κ. Μουζάκης Κωνσταντίνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης (Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ.), Άντα Μπούσουλα και Καίτη Μασμανίδου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Βορέας, ο Τοπικός Σύμβουλος  Δ.Κ. Μελισσίων κ. Γεώργιος Μαγιάτης, η Αντιπρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρύσα Μπάμπου, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κα Αγνή Ζώη-Υπεύθυνη Αιμοδοσίας  του Δήμου,   το Μέλος του Δ.Σ. Ο.Π.ΑΘ. κ. Παύλος Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος  του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος -Γκιουλμπαξέ» κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, ο Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λαλητάδες» κ.   Βασίλειος  Ζευγώλης και πλήθος κόσμου.

Σας ευχαριστούμε όλους.

 

     Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                                           Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Πελοποννησίων  Δ.Κ. Μελισσίων                         Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων

 

              Καμπέρης Νικόλαος                                                     Τσινού Παναγιώτα