Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βριλησσίων για το Power Pass

2022-07-18 17:31

Βριλήσσια, 18 Ιουλίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Power Pass: Ένα ακόμα κυβερνητικό φιάσκο»

Τις τελευταίες μέρες ολοκληρώνεται η εκκαθάριση της αίτησης των καταναλωτών ρεύματος για την πίστωση των χρημάτων του επιδόματος Power Pass στους λογαριασμούς τους. Ωστόσο, η πολυδιαφημισμένη επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ για τη χρονική περίοδο από τον Δεκέμβριο 2021 μέχρι τον Μάιο 2022 αποδεικνύεται στην πράξη αδιέξοδη. Τα λιγοστά χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων όχι μόνο δεν προσφέρουν ανακούφιση στους καταναλωτές αλλά προκαλούν και την δικαιολογημένη οργή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αρνείται να προστατέψει τους καταναλωτές και να εφαρμόσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην αγορά ενέργειας ώστε να μειωθεί το κόστος των καταναλωτών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει να προστατεύει τα υπερκέρδη των παροχών ενέργειας και να ασκεί ενεργειακή πολιτική με επικοινωνιακά τεχνάσματα παραπλανώντας συνεχώς τους πολίτες.

Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ παραμένει ουσιαστικά αμέτοχη στην οικονομική αφαίμαξη των ευάλωτων νοικοκυριών και την μετακίνηση πλούτου προς όφελος των λίγων και ισχυρών.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προτείνει άμεσα τη λήψη μέτρων για τη δημιουργία ενός πραγματικού πλέγματος προστασίας και ασφάλειας. Επιμένουμε στη θέσπιση πλαφόν στην τιμή λιανικής ρεύματος για να ξέρουν οι καταναλωτές τι πληρώνουν.

Γραφείο Επικοινωνίας και ΜΜΕ

Συντονιστική Επιτροπή Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Βριλησσίων